Utilaj Rom–Ital – Un real ajutor pentru afacerile din cadrul industriei moraritului si panificatiei

Sibiu - 2 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Doriti sa achizitionati diferite utilaje de panificatie? Vreti sa colaborati cu o companie care se ocupa cu proiectarea, producerea si comercializarea unei game complete de utilaje pentru acest domeniu de activitate? Vreti sa cumparati un malaxor ieftin si rapid si nu stiti la cine sa apelati? Foarte simplu! Compania Utilaj Rom – Ital detine toate resursele necesare pentru a fi furnizorul dumneavoastra principal de utilaje de panificatie de calitate, la un pret bun, rezistente si foarte durabile.

Utilaj Rom–Ital – Un real ajutor pentru afacerile din cadrul industriei moraritului si panificatiei

Malaxorul – Ingredientul unei afaceri de succes in domeniul panificatiei

Acest tip de utilaj este conceput pentru framantarea aluatului cu o consistenta mica, preparat din faina de grau sau secara. Malaxoarele au un brat de framantare si pot fi prevazute cu cuve de inlocuire avand diferite capacitati.

Aceasta masina este formata din urmatoarele elemente: fundatie, platforma rotativa, cadrul, bratul de framantare, cuva si dispozitivul de comanda (de actionare). Deobicei, cadrul malaxorului are forma unui corp de piramida, iar in partea superioara este situat bratul de framantare.

Cuva este construita sub forma unei cupe, cu fundul convex in centru si este amplasata pe caruciorul prevazut cu un numar variabil de roti: de la 3, 4, pana la mai multe, in functie de dimensiunea malaxorului.

Principiul de functionare al malaxorului este urmatorul: pe platforma masinii se aseaza cuva si se fixeaza cu ajutorul mecanismului de inchidere. Dupa acest pas, se conecteaza electromotorul si masina se pune in functiune. In timpul miscarii, bratul de framantare executa o miscare ce descrie un cerc, in partea stanga a cuvei. Dupa terminarea framantarii, electromotorul se deconecteaza, iar cuva se decupleaza.

Malaxor Pietro Berto La Vittoria INM /35

Pentru persoanele care doresc achizitionarea unui malaxor Pietro Berto, firma Utilaj Rom – Ital reprezinta solutia perfecta. Aceste tipuri de malaxoare sunt disponibile clientilor in mai multe variante:  Pietro Berto Fast, Nuova Vittoria NV si Easy. Acestea, la randul lor, au o gama larga de dimensiuni, capacitati, viteze de rotatie si alte caracteristici, clientul firmei avand intr-adevar de unde sa aleaga exact ceea ce i se potriveste afacerii dumnealui.

Malaxoarele comercializate de firma Utilaj Rom – Ital au doua viteze de amestecare in cuva si ofera posibilitatea inversarii sensului de rotatie in treapta intai de viteza.

Utilaj Rom – Ital – furnizorul unei game complete de utilaje necesare in domeniul panificatiei

Firma sibiana s-a infiintat din dorinta de a oferi clientilor sai ce activeaza in domeniul panificatiei o gama completa de echipamente. Din 1999 si pana in prezent, firma a acumulat suficienta experienta cat sa poata satisface pana si cele mai exigente cerinte ale clientilor sai.

Din gama diversificata de echipamente amintim urmatoarele: cuptoare electrice, malaxoare, divizoare volumetrice, masini de grisine, masini de pesmet, de covrigi, de feliat, masini de format, mixere planetare, predospitoare si multe alte echipamente destinate procesului de coacere.

Aceste utilaje sunt realizate in conformitate cu cele mai inalte standarde in domeniu calitatii si procesul de fabricatie din industria moraritului si panificatiei. Cu ajutorul acestor masini de panificatie se pot realiza mii de produse, acest lucru ducand la cresterea productivitatii si eficientei companiei dumneavoastra.

Date de contact:

Denumirea firmei: Utilaj Rom – Ital;

Numar de telefon: 0728 165 777.