Vopsele naturale sunt un must have si in 2017

Cristuru Secuiesc - 1 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Culorile vorbesc despre emotiile oamenilor, ele sunt cele care exemplifica modul in care se exprima oamenii, modul in care acestia se manifesta indiferent de tara de provenienta, de mediul social, cultural sau economic din care fac parte. An de an se fac analize minutioase – de ordin economic, social si psihologic – si se alege o culoare vedeta sau chiar mai multe culori. Asadar, cunoscand culorile unui an vei ajunge sa intelegi emotiile pe care oamenii le traiesc in prezent, de pe tot globul, si vei intelege, de asemenea, de ce ele sunt prezente peste tot, chiar si in amenajari interioare unde o noua moda impune imbinarea culorii vedeta – care in 2017 poarta denumirea de Greenery – si utilizarea de vopsele naturale.

Vopsele naturale sunt un must have si in 2017

De ce Greenery pentru vopsele naturale de interior in 2017?

Te intrebi de ce sa-ti cumperi si tu vopsele naturale in nuanta stabilita de Pantone ca fiind culoarea anului si care in 2017 se numeste Greenery, un verde crud deosebit de frumos? Pe langa faptul ca vopselele naturale sunt cele mai indicate pentru amenajarea unei locuinte – au la baza numai ingrediente naturale care nu provoaca alergii si nu afecteaza starea de sanatate a oamenilor, nu au conservanti, nu degaja mirosuri neplacute, aderarea este foarte buna la suport, resturile sunt compostabile si sunt deschise la difuzia vaporilor – vopsele naturale in nuanta Greenery sunt in tendinte.

Greenery este simbolul primaverii si al unui nou inceput si se potriveste de minune pentru amenajarea locuintelor in 2017. Este o nuanta ce se poate asocia cu verdele crud al frunzelor de primavara si induce o stare de bine si de calm.

Ce semnalizeaza Greenery? Faptul ca oamenii au nevoie de a se refugia intr-un mediu curat, unde sa respire adanc, sa se simta relaxati, confortabil, sa se conecteze cu natura si cu propria persoana, sa ia o pauza de la stres, de la informatiile din media din fata agresiunilor politico-economice. Nuanta vobeste de evadarea in natura, despre libertate, pasiuni si aspiratii, despre orase pline de parcuri si vegetatie. Astfel, Greenery este una dintre cele mai utilizate nuante la nivel mondial in 2017, de la cosmetice pana la vopseaua de pe peretii din sufragerie.

Si pentru ca tot este vorba despre comuniunea cu natura, despre verde, prospetime, sanatate, de ce sa nu imbini culoarea favorita a anului 2017 cu vopsele naturale care impreuna vor crea o locuinta unde te vei simti “acasa”?

Cumpara vopsele naturale de la Naturalpaint

In judetul Harghita exista un importator de vopsele naturale care de mai bine de 12 ani comercializeaza aceste produse in toata tara. Vopselele sunt concepute in Germania, sunt pure si ecologice si respecta toate standardele de calitate pentru acest domeniu de activitate.

Cui sunt recomandate vopselele ecologice? Tuturor, insa se bucura de avantajele lor in special acele persoane care sufera din cauza alergiilor, copiii si persoanele in varsta. Vopselele protejeaza impotriva mucegaiurilor, au efect antibacterian, iar calitatea este excelenta.

Naturalpaint din Harghita iti propune mai multe categorii de astfel de vopsele, culori variate, iar Greenery nu are cum sa lipseasca!