"MADE ÎN ROMÂNIA"

Locul desfasurarii: Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia

Organizator: Compania de Teatru "Passe-Partout Dan Puric"

Într-o lume cuprinsă din ce în ce mai mult de fenomenul globalizării, vă puteţi desfăta preţ de oră şi jumătate, cu un spectacol "fabricat" în România, garantat de Dan Puric şi găzduit Joi, 26 ianuarie 2012, de la orele 19:00, de Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia. "Made în România" este o irezistibilă şi savuroasă înşiruire de aşa-zise povestioare muzicalo-moralizatoare care surprind şi încântă spectatorul prin ineditul desfăşurării, prin haz şi dezinvoltură.

O poveste imaginată de unul dintre cei mai inventivi oameni de teatru de la noi, un artist prin excelenţă. Un parcurs fascinant prin lumea largă a tipologiilor şi mentalităţilor. O candidă abordare a universului contemporan. Umor, dinamism, atmosferă unică. Un spectacol pentru orice vârstă, stare sau anotimp. Un spectacol fără contraindicaţii.       "Made în România" devine pentru arta fără cuvânt - în care este neîntrecut Dan Puric - expresia profund originală a unei creaţii unice pentru spaţiul cultural românesc, în care întruchiparea candidă a bucuriei jocului este sublimată teatral în degajări energetice greu de cuantificat. România concepută de Dan Puric este o formă de work in progress, o structură descompusă secvenţial cu o minuţie a fiecărui detaliu regăsit ulterior în unitatea de ansamblu. Costumele create de Irina Solomon se integrează perfect acestei figuraţii în mişcare, antrenament zilnic realizat cu precizie şi fineţe, într-o ţară în care oamenii rîd, plîng, se caută şi încearcă să se întîlnească cîndva. Şi pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume, li s-a spus "Made in România".       Spectacolul plin de umor si laconice povesti pline de haz,este o viziune romaneasca asupra sufletului lumii. Aproape nimic din ce este omenesc nu lipseste din acest puzzle al conditiei individului si a societatii, derulat in ritmuri si imagini naucitoare, in care artele martiale se intalnesc cu valsul, iar parodia suculenta la adresa unor sintagme din filmul japonez este contrapunctata, in final, de vitalitatea dezlantuita a dansului popular. Spectacolul se bazeaza pe sinteza unor diferite mijloace de expresie scenica: step, pantomima, dans, lumini si muzica, spirit si emotie.Distributia: Carmen Ungureanu, Adrian Horobet, Richard Bovnovczki, Ileana Olteanu, Dragos Huluba, Violeta Totir, Dana Cavaleru, Vlad Oancea, Lucian Maxim, Adriana Butoi, Andrei Vasluianu, Oxana Moravec, Ioana Visalon, Adriana Nicolae, Ion Parea, Adelaida Zamfira, Nicolae Nastasia, Eduard Dumitru, Ramona Cutina, Silviu Oltean, Florin Rosu, Mihai Baranga, Andreea Padurariu.

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, str. Lipscani 53, Telefon 021-315.89.80 sau 0761.319.819. Program: Luni: inchis; Marti-Miercuri: 11 - 18, Joi - Duminica: 12 - 19.

Despre ASOCIATIA COMPANIA DE TEATRU

Compania de teatru "Passe-Partout DP" a fost înfiintata de catre actorul si regizorul Dan Puric în anul 1999. Membrii companiei sunt actori amatori si profesionisti de toate vârstele, dar cu precadere tineri de pâna în 35 de ani.

Confirmare pana la data: 26 ianuarie 2012

Participare: Taxa de participare