Comunicate de presa ianuarie 2009

Cauta un comunicat de presa publicat de o companie in ianuarie 2009:

• House Factory in Rusia

Constanta - 4 ianuarie 2009

Comunicat de presa al House Factory International

Urmarea semnalelor de interes primite din Rusia, House Factory a inceput traducerea site-ului www.housefactory.org si promovarea Francizei Master catre tarile din Federeatia Rusa, a declarat dl. Lungu Aurel    comunicatul de presa

• Targuri de Nunti, expozitii si saloane cu tematica: NUNTA 2009

BUCURESTI - 4 ianuarie 2009

Comunicat de presa al Long Play Production

www.SpuneDa.ro va prezinta calendarul celor mai importante targuri, expozitii si saloane cu tematica NUNTA pentru anul 2009.    comunicatul de presa

• Incheierea proiectului “Inovatie in formarea turistica”

Tulcea - 2 ianuarie 2009

Comunicat de presa al ASOCIATIA NATURALE

In perioada 03.01.2008 – 31.12.2008 SC Advisory Delta SRL a implementat proiectul “Inovatie in formarea turistica”, finantat prin Programul PHARE „Coeziune Economica si Sociala, Dezvoltarea Resurselor Umane”. Schema de finantare „Masuri Active pentru Ocuparea Fortei de Munca” Phare 2005/017-553.04.02.
    Proiectul a fost implementat in parteneriat cu Asociatia Naturale si a constat in furnizarea de cursuri de calificare profesionala in meseriile de administrator pensiune turistica si camerista, avand ca si beneficiari directi persoane din mediul rural si someri din Judetul Tulcea.    comunicatul de presa