Comunicate de presa din domeniul Turism

 • SN Brussels Airlines ÔÇô peste 50 destinatii din Europa, Africa si America accesibile acum si romanilor

  BUCURESTI - 8 noiembrie 2005

  Incepand cu 1 noiembrie, schimbarea orarului pentru zborurile zilnice catre Bruxelles faciliteaza accesul celor care calatoresc din Romania catre o multitudine de destinatii operate de compania aeriana belgiana SN Brussels.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 3 noiembrie 2005

  Comunicat de presa al INTERRA

  In "Orasul de aur", PRAGA, unul dintre cele mai frumoase
  orase din lume, are loc, de 34 de ani, unul dintre cele mai
  apreciate festivaluri de muzica din lume.
  Un adevarat festin de balet, opera, muzica clasica, jazz, folk,
  spirituala, etnica.

  Pentru cunoscatori si nu numai, agentia de turism
  INTERRA TRAVEL a creat un pachet de calatorie foarte frumos
  si avantajos, atat cu avionul cat si cu autocarul, de la 299 euro pentru 6 zile.
  Transport, cazare, mic dejun, transferuri.
      comunicatul de presa

 • SAPTAMANA FRANCEZA LA BLUE AIR!

  BUCURESTI - 27 octombrie 2005

  Comunicat de presa al Blue Air

  Intre 31 octombrie si 6 noiembrie, am creat special pentru tine cel mai avantajos bilet de avion pentru Franta!
  Timp de o saptamana, orice bilet* pentru PARIS si LYON costa doar

  49 EUR/segment + taxe!
      comunicatul de presa

 • ANTREC Romania a premiat pensiunile

  BUCURESTI - 17 octombrie 2005

  Comunicat de presa al ANTREC

  Vineri, 14 octombrie 2005, orele 17.00, la Muzeul ┼ó─âranului Rom├ón din Bucuresti, ANTREC ROMANIA a deschis expozi┼úia EXPO MARGARETA 2005. Expozitia cuprinde fotografii ale pensiunilor castigatoare in cadrul concursului ÔÇťMargareta de AurÔÇŁ ÔÇô editia a II-a si ┼či fotografii sugestive din turismul rural rom├ónesc.
  Concursul ÔÇťMargareta de AurÔÇŁ a fost lansat in Duminica Floriilor si s-a desfasurat in filialele ANTREC din tara pe 4 categorii:
  -Traditie locala
  -Gastronomie
  -Agrement
  -Cea mai frumoasa gradina

      comunicatul de presa

 • Baia Mare - 17 octombrie 2005

  Comunicat de presa al Express Finance

  Ca urmare a semn─ârii Cartei pentru Geoturism pe 27 septembrie 2005, ├«ntre Ministerul Transporturilor, Construc┼úiei ┼či Turismului, National Geographic Society, Autoritatea Na┼úional─â pentru Turism, Ambasada Statelor Unite ├«n Rom├ónia ┼či reprezentan┼úii industriei turismului rom├ónesc, Programul de Dezvoltare a Micro-├Äntreprinderilor, ├Äntreprinderilor Mici ┼či Mijlocii (EDS), finan┼úat de Agen┼úia de Dezvoltare Interna┼úional─â a Statelor Unite (USAID), a continuat sus┼úinerea geoturismului prin publicarea unei bro┼čuri ├«n care sunt prezentate opt biserici de lemn din Maramure┼č.

      comunicatul de presa

 • Baia Mare - 14 octombrie 2005

  Comunicat de presa al CHF International

  Ca urmare a semn─ârii Cartei pentru Geoturism pe 27 septembrie 2005, ├«ntre Ministerul Transporturilor, Construc┼úiei ┼či Turismului, National Geographic Society, Autoritatea Na┼úional─â pentru Turism, Ambasada Statelor Unite ├«n Rom├ónia ┼či reprezentan┼úii industriei turismului rom├ónesc, Programul de Dezvoltare a Micro-├Äntreprinderilor, ├Äntreprinderilor Mici ┼či Mijlocii (EDS), finan┼úat de Agen┼úia de Dezvoltare Interna┼úional─â a Statelor Unite (USAID), a continuat sus┼úinerea geoturismului prin publicarea unei bro┼čuri ├«n care sunt prezentate opt biserici de lemn din Maramure┼č.    comunicatul de presa

 • Bucurestiul prezentat ca o adevarata capitala europeana

  BUCURESTI - 12 octombrie 2005

  Comunicat de presa al House of Guides

  Ai un partener de afaceri care viziteaza Bucurestiul? Acum poti sa ii faci cel mai util cadou: City Guide Bucharest 2006 ÔÇô Top 30, un produs editorial in limba engleza realizat la standarde occidentale de editura House of Guides.    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 11 octombrie 2005

  Comunicat de presa al ANTREC

  EXPO MARGARETA 2005 va cuprinde fotografii ale pensiunilor premiate ├«n cadrul concursului ÔÇťMargareta de AurÔÇŁ- edi┼úia a II-a ┼či fotografii sugestive din turismul rural rom├ónesc.

  Evenimentul este organizat ├«n cadrul ÔÇťS─âptamanii Europene a Turismului RuralÔÇŁ.

  Artis Voice Quartet va interpreta o selec┼úie de piese rom├óne┼čti: ÔÇťAna LugojanaÔÇŁ ÔÇťS├«rba-n caru┼ú─âÔÇŁ, ÔÇťPloaiaÔÇŁ, ÔÇťChindiaÔÇŁ, ÔÇťCa la BreazaÔÇŁ, ÔÇťBordeia┼č, bordei, bordeiÔÇŁ.

  Oaspete de onoare - dl. Klaus EHRLICH, pre┼čedinte EUROGITES.      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 7 octombrie 2005

  Comunicat de presa al ANTREC

  Vacan┼úele la ┼úar─â reprezint─â deja o tradi┼úie ├«n Europa. Spre deosebire de alte forme de turism, vacan┼úele la ┼úar─â ofer─â vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de marea diversitate a culturii noastre, a tradi┼úiilor ┼či naturii.
  Datorit─â cererii tot mai mari de pe pia┼úa interna┼úional─â, ├«n ultimii ani, organiza┼úiile de turism rural din ├«ntreaga Europ─â au f─âcut mari eforturi pentru a ├«ndeplini toate cerin┼úele turi┼čtilor oferindu -le servicii la standarde ridicate.
  Rezultatul acestui proces relev─â un produs european unic care ├«mbin─â diversitatea cultural─â cu dezvoltarea durabil─â ┼či calitatea oferit─â clientului.
      comunicatul de presa

 • Cum iesim din tara de la 01 Octombrie 2005

  BUCURESTI - 4 octombrie 2005

  Comunicat de presa al INTERRA

  Ordinul 820/2005 al MAI, prezinta noile norme privind iesirea cetatenilor romani din tara, cu aplicare de la 01. Oct. 2005 .

  Pentru multi textul ordinului prezinta destule neclaritati / inadvertente in ce priveste documentele care trebuie prezentate in vami.

  Un lucru este sigur si simplu; se accepta documentele de calatorie de tip "voucher" emise de catre agentii de turism licentiate, specializate, care atesta preplata serviciilor necesare.

  Este vorba de bilete de avion, vouchere de cazare, rent-a-car, transferuri de la aeroport, etc.

  Interra Travel este o astfel de agentie, cu servicii garantate si respectiv cu documente de calatorie acceptate de catre autoritati.

  Mai mult,legatura cu pasagerii este permanenta si prin intermediul liniilor de telefon dedicate non-stop. Agentii INTERRA TRAVEL rezolva la orice ora orice problema care poate aparea pe timpul calatoriei, din motive obiective sau nu..      comunicatul de presa

 • Saptamana Romaneasca la Continental Hotels Romania - 12-21 octombrie

  BUCURESTI - 3 octombrie 2005

  Comunicat de presa al Continental Hotels

  V─â a┼čtept─âm, intre 12 si 21 octombrie, la Bucure┼čti, Arad, Oradea, Sibiu, Suceava, T├«rgu-Mure┼č si Turnu Severin, la tradi┼úionala S─âpt─âm├ón─â rom├óneasc─â.


      comunicatul de presa

 • Marea Britanie si Scandinavia cu trenul!

  BUCURESTI - 29 septembrie 2005

  Comunicat de presa al WASTEELS ROMANIA

  Wasteels Voyages ofera in exclusivitate in Romania posibilitatea de a face rezervari si de a cumpara bilete pentru calatoria cu trenul pe teritoriul Marii Britanii si al Scandinaviei.    comunicatul de presa

 • Timisoara - 28 septembrie 2005

  Comunicat de presa al Express Finance

  Proiectul ÔÇ×Salut─âri din Rom├óniaÔÇŁ, ini┼úiat de Programul EDS (Programul de Dezvoltare a Micro├«ntreprinderilor, ├Äntreprinderilor Mici ┼či Mijlocii) ┼či Junior Achievement Rom├ónia ┼či finan┼úat de USAID (Agen┼úia Statelor Unite Pentru Dezvoltare Interna┼úional─â) reprezint─â un demers interna┼úional de participare a mediului educa┼úional rom├ónesc la promovarea imaginii Rom├óniei ├«n lume prin implicarea elevilor rom├óni care dau dovad─â de inteligen┼ú─â ┼či talent.
  C─âr┼úile po┼čtale realizate de tinerii participan┼úi au constat ├«n desene, fotografii, colaje sau imagini digitale care prezint─â aspecte interesante ┼či atractive din Rom├ónia, ├«nso┼úite de un mesaj-text de bun-venit. Lucr─ârile c├ó┼čtig─âtoare vor fi promovate la t├órgurile de turism din Milano, Londra ┼či Berlin, c─âl─âtorind astfel prin ├«ntreaga lume.
      comunicatul de presa

 • TOAMNA ITALIANA CU BLUE AIR

  BUCURESTI - 27 septembrie 2005

  Comunicat de presa al Blue Air

  Intre 1 si 15 octombrie ai superoferta de toamna Blue Air! Bilete de avion pentru: Roma - 49 EUR + taxe/segment in zilele de marti, miercuri si joi) si 69 EUR + taxe/segment in zilele de luni, vineri, sambata si duminica); Milano (Bergamo): 49 EUR+ taxe/segment!

      comunicatul de presa

 • Deplasari in Europa cu pachetul

  BUCURESTI - 27 septembrie 2005

  Comunicat de presa al INTERRA

  Agentia de turism Interra Travel va aduce la cunostinta avantajele conceptului "Fly & Rail".

  Serviciul combinat alcatuit dintr-un bilet de avion si un bilet de tren. Conceptul ÔÇťFly & RailÔÇŁ se aplica cu mare succes pentru calatoriile care au ca destinatie orase ÔÇťsecundareÔÇŁ din Europa, pentru care nu exista zboruri directe din Romania.
  Se combina un bilet de avion - zbor direct pana la orasul principal din apropiere cu un bilet de tren in continuare.
  Unul dintre avantajele acestui concept este cel financiar, costul combinat bilet avion ÔÇô bilet tren este sensibil mai mic decat al unui bilet de avion pana la destinatie.
  Un alt avantaj il constituie faptul ca nu necesita transfer de la aeroport la gara, majoritatea oraselor mari europene au si gara chiar in aeroport.
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 27 septembrie 2005

  Comunicat de presa al INTERRA

  Agentia de turism Interra Travel va aduce la cunostinta ca o data cu inceputul toamnei si marile companii aeriene au inceput sa scoata la rampa oferte speciale pentru biletele de avion.
  Daca doriti sa calatoriti, fie pentru afaceri sau de placere nu ezitati sa va faceti o rezervare din timp pentru a beneficia de ofertele de toamna care sunt cu adevarat bune.
      comunicatul de presa

 • Webspot Media ofera o mana de ajutor agentiilor de turism.

  BUCURESTI - 22 septembrie 2005

  Comunicat de presa al WEBSPOT Media

  Webspot media a lansat de curand un proiect pentru agentiile de turism. Proiectul se numeste Tourism Solutions Plus, se refera la o aplicatie web-software ce reprezinta o solutie integrata intre pagina de web si interfata de administrare a unui site de turism si are drept scop eficientizarea prezentarii ofertelor agentiilor de turism.    comunicatul de presa

 • Pina in

  Iasi - 20 septembrie 2005

  Comunicat de presa al DS PRESS

  Grecia a devenit in ultimii ani o destinatie preferata de turistii romani. Peisajele incintatoare, dar mai ales costurile reduse reprezinta "magnetul" care ii atrage pe cei dornici de citeva zile de odihna. Din pacate, calitatea serviciilor prestate de agentiile de turism care ofera sejururi in tara lui Homer este sub nivelul asteptarilor. O scurta trecere in revista a traseului parcurs de un grup de turisti demonstreaza interesul si respectul pe care il manifesta unele agentii fata de clienti.    comunicatul de presa

 • Complexul Bastion din Sinaia ├«┼či deschide por┼úile regale

  Sinaia - 19 septembrie 2005

  Comunicat de presa al IMAGE FACTORY

  Complexul Bastion ÔÇô un monument istoric al Domeniului Regal Pele┼č din Sinaia, cap─ât─â valoare prin restaurare ┼či repunerea lui ├«n circuitul turistic de elit─â    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 14 septembrie 2005

  Comunicat de presa al Outextrem

  Incepand din aceasta toamna Outextrem va ofera posibilitatea de a va organiza evenimentele de team building pe litoralul grecesc si turcesc    comunicatul de presa