Reacția la stres – cauza principală a bolilor de inimă

BUCURESTI - 14 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Pentru că „reacţia la stres ” consumă energia, hormonii, enzimele (şi alte substanţe chimice), aşa cum este arătat prin studii de specialitate, se poate manifesta în următoarele simptome: hipertensiune, digestie slabă, probleme respiratorii, disfuncţii sexuale, disfuncţii ale sistemului imunitar şi probleme ale sistemului nervos central, precum ticuri, contracţii musculare, nervozitate (teamă, anxietate) şi incapacitatea de a dormi bine.

Vital Protect

Vital Protect

„Reacţie la stres”, când este severă, se transformă în arteroscleroză (îngroşarea arterelor), atacuri de inimă, comoţie cerebrală şi suicid.

Cum afectează stresul sistemul cardiovascular?

• Funcţionarea deficitară a inimii (poate cauza anghina, aritmii cardiace)

• Contractarea vaselor de sânge periferice

• Hipertensiunea

 

Între 80-90% din boli sunt datorate stresului, dar unii cercetători consideră că toate bolile sunt cauzate de stres. „Reacţia la stres” este în legătură cu şase cauze provocatoare de moarte: pe primul loc sunt bolile de inimă, apoi cancerul, bolile de plămâni, accidentele, ciroza ficatului, sinuciderea.

 

Mulţi medici sunt foarte conştienţi de legătura directă dintre stres şi boală. Referitor la natura bolii – de la cea mai simplă răceală până la cancer – pacienţii sunt sfătuiţi să se odihnească, să se relaxeze şi să adopte o viaţă planificată, care să le reducă stresul.

 

Situațiile stresante nu pot fi evitate, dar reacția la stres poate fi gestionată, susținând organismul să funcționeze în parametri normali. Un dispozitiv care emite unde pe frecvența naturală a Pământului (7,83 Hz), frecvență pe care întregul organism funcționează la capacitate energetică maximă, este VITAL PROTECT, realizat de echipa de cercetare științifică din România AIM Group . Acest tip de tehnologie este folosit în spațiu de către astronauții NASA pentru a regla problemele cauzate de debranșarea de la frecvența naturală a Pământului.

 

Cercetările științifice au scos la iveală faptul că rezonanța Schumann (denumită după numele matematicianului care a calculat această frecvență) este însăși condiția vieții. Cea mai importantă contribuție în acest sens a avut-o Luc este virusologul francez distins cu premiul Nobel pentru descoperirea HIV (human immunodeficiency virus). Studiile sale au fost considerate de mare ajutor în homeopatie. Dacă până atunci se credea că viața poate apărea doar acolo unde anterior a fost viață, Montagnier a dat peste cap aceasta teorie fundamentală, prin rezultatele la care a ajuns în experimentele sale. El a arătat că în apă secvențele ADN comunică între ele emițând unde electromagnetice de joasă frecvență. Chiar și atunci când secvențele erau ținute în eprubete separate, profesorul Montagnier a înregistrat între acestea activitate electromagnetică. Cât de sofisticată poate fi această comunicare? Ei bine, Montagnier a arătat că în apă emisiile undelor electromagnetice de joasă frecvență care au loc între secvențele ADN sunt capabile să formeze nucleotide (unități structurale de bază a ADN-ului) și să creeze un nou ADN.

În niciun alt experiment anterior nu s-a putut recrea această scânteie a vieții. Niciun alt cercetător nu a putut transforma nucleotidele în ADN. Ce anume a fost atât de diferit în experimentul lui Montagnier? Cum a reușit acest cercetător să facă ceea ce alții n-au putut? A creat viață acolo unde nu era viață, dând peste cap teoria fundamentală conform căreia viața poate lua naștere doar din ceva viu. Ceea ce a fost diferit în experimentul lui Montagnier s-a constituit în prezența unui generator de frecvență Schumann – 7,83 Hz. În absența acestei rezonanțe (perturbată de interferențe artificiale nocive) orice încercare de a transforma nucleotide în ADN a eșuat.

Purtând în apropierea corpului dispozitivul Vital Protect se produce instantaneu un efect total de relaxare și detensionare, ajutând inima (cel mai afectat organ de reacția la stres) să funcționeze normal. Astfel, se pot evita producerea infarcturilor, hipertensiunii, aritmiei cardiace, anghinei, cardiopatia și alte probleme cardio-vasculare. Mai mult, purtând zilnic Vital Protect la gât sau într-un buzunar, se constată adesea reglarea problemelor deja existente la nivelul inimii.

 

Tudor R., 52 ani, Bucuresti – Folosesc Vital Protect de 2 ani. Înainte aveam probleme cu tensiunea și  aritmii cardiace. În timp, mi-am făcut un obicei să port cu mine Vital Protect, aproape de corp. Treptat, valorile tensiunii arteriale au revenit la normal, bătaile neregulate și durerile în piept au dispărut. Am observat și o îmbunătățire generală a stării de sănătate, sunt mult mai rezistent, nu mai răcesc și somnul este mai odihnitor. Mulțumesc echipei AIM Group pentru calitatea muncii pe care o fac.

 

Echipa AIM Group realizează în mod constant studii și cercetări științifice, implicând medici, terapeuți și specialiști în microscopie electronică. În prezent, cu ajutorul sindicatului Metrorex, AIM Group desfășoară o serie de studii și înregistrări ale efectelor dispozitivului Vital Protect asupra problemelor de sănătate profesionale cu care se confruntă angajații.

 

Dispozitivul Vital Protect (precum și celelalte dispozitive AIM Group) are certificare ISO 9001, conform standardelor internaționale de calitate.

 

Poți afla mai multe informații despre Vital Protect și echipa de cercetare științifică AIM Group pe site-ul www.aimgroup.ro.