Sighisoara Blues Festival - Editia 7

Locul desfasurarii: Sala Mihai Eminescu, http://www.blues-festival.ro

Organizator: Asociatia Culturala Blues Hospital

Blues-ul si istoria reunite sub sloganul "pentru cei care iubesc blues-ul" vor aduce pe scena festivalului nume de varf ale blues-ului din intreaga lume. Sighisoara Blues Festival, iata o incitanta si generoasa invitatie pentru iubitorii blues-ului, dar si pentru cei care vor deveni... dependenti de acesta muzica. Bine ai venit in lumea blues-ului!'

Festivalul international de blues 'SIGHISOARA BLUES FESTIVAL 2011' editia 7 se va desfasura in perioada 24-26 februarie 2011. Ca si la editiile precedente spectacolele vor incepe la orele 19.30 si vor avea loc in sala de spectacole Mihai Eminescu a orasului Sighisoara. Pretul unui bilet pentru o seara de festival este de 60 ron (doua concerte pe seara). In seara de joi 24.februarie 2011 pentru elevi si studenti (pe baza de legitimatie) pretul biletului este de 30 ron. Pretul biletelor cumparate de la casa de bilete a salii, cu o ora inaintea inceperii spectacolelor, este de 70 ron pentru o seara, pe toata perioada festivalului.Biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de 10 ianuarie 2011 si se vor putea cumpara de la receptia Hotelului Sighisoara (Telefon 0265 771000) sau de la casa de bilete a salii cu o ora inaintea spectacolului. Accesul in sala de spectacole va fi permis pana la orele 20.15. Va asteptam!

Artisti:

Joi 24 Februarie 2011Crossroads (Romania)Little Brothers (USA)

Vineri 25 Februarie 2011Diane Blue & Roberto Morbioli (USA)Davina & the Vagabonds (USA)

Sambata 26 Februarie 2011Steven De bruyn, Roland & Tony Gyselinck (Belgia)Murali Coryell (USA)

- 2 concerte pe seara a 80 min concertul - Jam session-urile vor avea loc in crama hotelului Sighisoara

Despre CRAFT INTERACTIVE

Sighișoara Blues Festival este prima manifestare culturală de prestigiu de acest gen din țară. Aducem pe scena românească artiști internaționali cu scopul de a promova blues-ul, gen muzical apreciat de un public tot mai numeros în ultimii ani și care a legat la Sighișoara continente prin muzică... zicem noi, senzațională.

Confirmare pana la data: 24 February 2011

Participare: Taxa de participare

Taguri: festivalbluessighisoara
Parteneri media eveniment:
  • Craft Interactive Craft Interactive