Sighisoara Blues Festival

Locul desfasurarii: Sala

Organizator: Asociatia Culturala Sighisoara Blues Hospital

Sighisoara Blues Festival

Festivalul se va desfasura ca si pana acum pe parcursul a trei zile la sala Mihai Eminescu a Casei de Cultura a municipiului Sighisoara (14-16 Februarie 2008). Spectacolele vor incepe de la orele 19.30 si vor cuprinde cate doua recitaluri pe seara a cate 80 de minute cu pauza de 30 de minute intre concerte in cadrul careia in foaierul salii artistii invitati vor interactiona cu publicul prezent.

la cea de-a patra editie a acestui eveniment va participa o singura formatie din Romania, este vorba de Survolaj, din Timisoara, care va concerta in prima seara. Tot in prima seara va sustine un recital Tatrai Tibor & Magyar Atom din Ungaria. In cea de-a doua seara vor fi prezenti pe scena salii Mihai Eminescu Someday Baby din Ungaria si Sugar Blue din Statele Unite. Cea de-a treia seara apartine in totalitate americanilor, fiind invitati sa concerteze Corey Harris, printre cei mai bine cotati din lume la acesta ora, si Dabbie Davis, una dintre putinele chitariste de blues. Prezentatorul festivalului va fi, ca in fiecare an, Berti Barbera.

Program:
Joi 14 Februarie 2008
Survolaj (Romania)
Tatrai Tibor & Magyar Atom (Hungary)

Vineri 15 Februarie 2008
Someday Baby (Hungary)
Sugar Blue (USA)

Sambata 16 Februarie 2008
Corey Harris (USA)
Debbie Davis (USA)

In fiecare seara incepand cu orele 19.30.

www.blues-festival.ro

Aurel Hatiegan
0724 292 419

Despre CRAFT INTERACTIVE

Sighișoara Blues Festival este prima manifestare culturală de prestigiu de acest gen din țară. Aducem pe scena românească artiști internaționali cu scopul de a promova blues-ul, gen muzical apreciat de un public tot mai numeros în ultimii ani și care a legat la Sighișoara continente prin muzică... zicem noi, senzațională.

Participare: Intrare libera