BUSINESS NETWORKING EVENT - editia a II-a 2009

Locul desfasurarii: Maestro Business Center

Organizator: Junior Chamber International Cluj-Napoca

BUSINESS NETWORKING EVENT - editia a II-a 2009

Junior Chamber International Cluj organizeaza cea de-a II-a editie din acest an, a Business Networking Event (BNE), un eveniment inovator de fast networking, dedicat oamenilor de afaceri.

Business Networking Event va aduce la un loc oameni de afaceri, intr-un cadru favorabil dezvoltarii de relatii si stabilirii de parteneriate. Pe parcursul a doua ore, fiecare invitat va interactiona cu restul participantilor printr-o formula de tip rotatie, pentru a identifica oportunitati de colaborare si de a impartasi idei, pareri si solutii pentru business-ul propriu.

La evenimentul din 20 mai, vor participa 25 de persoane, antreprenori, manageri, consultanti, traineri si freelanceri interesti de mediul de business local si doritori de a crea noi parteneriate si contacte.

Pentru mai multe detalii acceseaza siteul nostru iar pentru a te inscrie la eveniment transmite-ne cererea ta pe office@jcicluj.ro.


office@jcicluj.ro

Despre ASOCIATIA JUNIOR CHAMBER INTERNATIONAL CLUJ

Initiatorul proiectului este Junior Chamber International Bucuresti, parte a Junior Chamber International (JCI). JCI este cea mai mare organizatie pentru tinerii lideri si antreprenori din lume, cu o vechime de 64 de ani. Membrii JCI sunt profesionisti si antreprenori cu varste cuprinse între 18-40 ani, ce vor sa se dezvolte ca lideri si sa determine schimbari pozitive in societate. JCI are peste 200.000 de membri activi in 115 tari si milioane de alumni, ce se implica in numeroase proiecte si programe de dezvoltare. JCI militeaza pentru implicarea tinerilor in viata economica, politica si sociala a comunitatii lor si realizeazs proiecte in urmatoarele domenii: dezvoltare individuala, dezvoltare international, afaceri si comunitate. Detalii la www.jci.cc.
JCI Romania există din 2003 si a realizat pana in prezent numeroase proiecte, repurtand succese importante in competitiile internationale, cum ar fi Best Business Plan si Creative Young Entrepreneur si fiind mereu prezenta cu proiecte in conferintele si congresele mondiale si regionale, in cadrul carora a promovat antreprenoriatul romanesc. In prezent, JCI are filiale locale în Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj si Lugoj, urmand sa lanseze in curand o noua filiala la Sibiu.

Participare: Intrare libera