Workshop - Misterele cerealelor si a painii!

Locul desfasurarii: CAROL PARC HOTEL

Organizator: CAROL PARC HOTEL

Workshop - Misterele cerealelor si a painii!

Asa cum v-au obisnuit, Carol Parc Hotel si Haute Gourmet , continua seria workshop-urilor ce au ca tema Stilul de viata sanatos!

In data de 25 Mai, organizatorii se adreseaza, ca de obicei, oamenilor preocupati de un stil de viata sanatos, de o alimentatie adecvata, pentru ei si familiile lor!

Nutritionistul si psihologul Alexandra Postelnicu va sustine partea teoretica a cursului, in care va vorbi despre importanta cerealelor precum si combinarea lor optima cu alte alimente.

Partea practica va conduce cursantii in minunata lume a painii, sub indrumarea Stelutei Mitan, specialist in domeniu, ce creaza produse de panificatie pentru lantul de magazine Naturalia .

Cursantii sunt indemnati sa incerce diverse retete gustoase si sanatoase, pe care ei insasi le vor gati si mai apoi degusta. Dincolo de produsele de panificatie, Carol Parc Hotel si Haute Gourmet vor pune la dispozitia cursantilor binecunoscutul de acum suc de iarba, o salata dar si un desert surpriza, ce vor putea fi savurate in deosebita ambianta a Restaurantului Poem sau a Terasei Monaco!

Ulterior cursului, participantii vor primi retete, fotografii si sansa de a li se raspunde de catre specialisti la orice intrebari ar avea!

Informatii suplimentare si rezervari la info@carolparchotel.ro sau 021.336.33.77

Va asteptam cu drag!

Confirmare pana la data: 25 May 2013

Participare: Taxa de participare