Comunicate de presa iunie 2004

Cauta un comunicat de presa publicat de o companie in iunie 2004:

Licitatie pentru Statia de tratare a apelor uzate din Portul Constanta

Constanta - 1 iunie 2004

In data de 31 mai 2004, la sediul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a avut loc licitaţia pentru alegerea constructorului „Staţiei de tratare ape uzate” din Portul Constanţa. Această staţie este parte componentă a „Proiectului de Mediu şi Infrastructură în Portul Constanţa”.    comunicatul de presa

Organizatia intreprinderilor mici din SUA a acordat HP distinctia „Small Business Procurement Achievement”

BUCURESTI - 1 iunie 2004

Comunicat de presa al Image Forum

Distinctia este o recunoastere a faptului ca HP a avut cele mai bune programe de sustinere a firmelor mici.    comunicatul de presa

WWW.FIB.RO – Targul virtual al firmelor din industria alimentara, agricultura si domeniile conexe aniverseaza 2 ani de la lansare.

BUCURESTI - 1 iunie 2004

Comunicat de presa al Global Services Group

Lansat in martie 2002, programul ambitios “Promovarea afacerilor industriei agro-alimentare din Romania si al domeniilor conexe” a fost transpus, in iunie 2002, pe internet, la adresa www.fib.ro. A luat astfel fiinta targul virtual www.fib.ro ce a devenit, in cei 2 ani de la lansare, un instrument util si zilnic al actorilor pietei agro-alimentare.    comunicatul de presa