-
BUCURESTI - 18 februarie 2016
Cafeaua pune in miscare viata. Aceasta bautura cu gust unic nu face altceva decat sa adauge un strop de aroma cotidianului. Si, bineinteles, ii face pe oameni sa isi redescopere vointa, invaluiti intr-un miros care deschide perspective si tine scuzele departe de indeplinirea obiectivului. Cafeaua inseamna veselie. Este deseori privita ca o sursa de bine, care aduce zambete pe buze si tine depresia departe de oricine.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 15 februarie 2016
Restaurantul din zona Charles de Gaulle a trecut la finalul anului 2015 printr-o renovare semnificativă, schimbându-și structura, managementul, staff-ul și meniul, pentru a putea oferi clienților de aici servicii de același nivel cu cele din Decebal. Restaurantul Gallo Nero Decebal este una dintre locațiile consacrate din zona Alba Iulia-Decebal, fiind înființat în urmă cu zece ani ca restaurant pentru pește și fructe de mare, unul dintre printre primele locații cu scoici și melci din capitală, care a rezistat cu succes perioadei de criză și și-a format o clientelă extrem de fidelă.
comunicatul de presa
Alte informatii despre:
vinuri, gallo nero, restaurant italian, restaurant dorobanti
-
BUCURESTI - 15 februarie 2016
BARTENDER ROMANIA este primul reality show, cu si despre barmani profesionisti, realizat in Europa.
Trei specialisti din industria bartending-ului, pleaca in cautarea celor mai buni barmani din Romania, pentru a-i invita sa participe intr-o competitie unica. Alaturi de ei se afla si frumoasa actrita Alexandra Popescu.
comunicatul de presa
Alte informatii despre:
exquisite -bar solutions-, agentie barmani profesionisti
-
BUCURESTI - 12 februarie 2016
Ceaiurile Vedda, Evolet și Land of Tea se vor face cunoscute pentru prima oară pe piața din Orientul Mijlociu luna aceasta, în cadrul celui mai mare târg dedicat industriei alimentare Gulfood Dubai 2016.
comunicatul de presa
Alte informatii despre:
vedda, kalpo, evolet, land of tea, producator de ceai, gulfood dubai
-
BUCURESTI - 12 februarie 2016
Dincolo de avantajele sale estetice și practice, ”moda” uscătorului de păr de perete instalat în baie, preluată din designul marilor hoteluri internaționale, este în primul rând o soluție de igienă. Confortul din hotel este de multe ori o sursă de inspirație și un ”trend” care este adoptat și acasă, din motive practice, estetice, dar și igienice.
comunicatul de presa
Alte informatii despre:
valera, uscatoare de par, uscatoare par hoteliere
-
Targu Mures - 9 februarie 2016
Cele mai mari talente din brutăriile, cofetăriile și restaurantele autohtone se vor întrece în cadrul celei mai mari competiții care identifică și promovează arta și profesionalismul din domeniu. Concursurile GastroPan ce se vor desfășura la Târgu Mureș în perioada 7-9 aprilie 2016 vor premia cele mai inovatoare gusturi și ultimele tendințe în materie de decorații și artă culinară. Concurenții se mai pot înscrie până pe 29 februarie pentru a intra în cursa pentru premii precum Pâinea Anului 2016 și Tortul Anului 2016.
comunicatul de presa
-
Tirgu Mures - 8 februarie 2016
Sistemul eeatingh.ro cucerește încet și sigur întreaga țară. Platforma prin care poți comanda mâncare online, chiar și fără a te deloga de pe Facebook, a ajuns să fie folosită cu succes în 16 orașe. Peste 60 de restaurante sunt în acest moment în sistem, iar numărul utilizatorilor a depășit 4000. Din momentul lansării și până acum, prin eeatingh.ro au trecut comenzi în valoare de peste 700.000 de lei. Doar în ianuarie 2016, au fost procesate aproximativ 3200 de comenzi în valoare de 110 000 lei.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 2 februarie 2016
SDS Group oferă cuptoarele gastronomice cu boiler de la Electrolux Professional la preţuri imbatabile.
comunicatul de presa
Alte informatii despre:
SDS Group, cuptoare gastronomice, cuptoare electrolux, cuptoare convectie
-
BUCURESTI - 28 ianuarie 2016
Fiecare restaurant , cantină, cafenea sau cofetărie are nevoie de un sistem Horeca foarte bun pentru a menține proaspete și savuroase toate ingredientele și alimentele necesare pentru preparatele gastronomice. Este important de știut că alegerea celor mai potrivite echipamente pentru o unitate de servire se face în funcție de necesitățile localului respectiv și de măsura în care particularitățile aparatelor pot satisface nevoile fiecărui client în parte.
comunicatul de presa
Alte informatii despre:
restaurant, cafenea, bucatarie, horeca, echipament
-
Targu Mures - 26 ianuarie 2016
Brutari artizani priceputi, tehnologi pregatiti sa surprinda consumatorii cu cele mai inovatoare gusturi, cofetari talentati, artisti in decorarea torturilor si bucatari plini de idei indraznete se vor intrece in primavara la Concursurile GastroPan . Competitiile se vor desfasura in cadrul celei de-a VIII-a editii a Expozitiei Internationale GastroPan, cel mai important eveniment de afaceri autohton dedicat industriei de panificatie, cofetarie si HoReCa, care va avea loc in perioada 7-9 aprilie 2016 la Targu Mures.
comunicatul de presa
Alte informatii despre:
cafea, utilaje, masini, producatori, cofetarie, echipamente, Furnizori, inovatii, gastropan, ingrediente, ciocolaterie, ustensile, gelaterie, expozitie horeca, ex;pozitie panificatie, tehnologiii
-
BUCURESTI - 18 ianuarie 2016
Pe 14 ianuarie, s-a deschis Therme Bucuresti, cel mai mare complex de wellness, relaxare si distractie din Europa. Suntem mandri ca dezvoltatorii au ales pentru dusuri, vestiare si birouri finisaje si obiecte sanitare de la Delta Studio.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 28 decembrie 2015
Luna decembrie 2015 aduce atat pentru gurmanzi cat si pentru persoanele aflate la dieta, pentru cei foarte ocupati cu sarcinile zilnice dar si pentru cei preocupati de alimentatia sanatoasa, lansarea unui site de exceptie: www.bunatatipentruacasa.ro
comunicatul de presa
Alte informatii despre:
bunatati pentru acasa, ikaria, bunatatipentruacasa.ro
-
Targu Mures - 22 decembrie 2015
A VIII-a editie a celui mai important eveniment dedicat tehnologiilor profesionale de coacere si de gatit se va desfasura in perioada 7-9 aprilie 2016 la Targu Mures. GastroPan va reuni toate profesiilor de pe filiera morarit-panificatie- cofetarie -HoReCa. Furnizorii au ocupat deja peste 90% din standurile disponibile si pregatesc vizitatorilor numeroase demonstratii, ateliere practice, lansari si degustari de produse.
comunicatul de presa
Alte informatii despre:
cafea, utilaje, masini, producatori, cofetarie, echipamente, Furnizori, inovatii, gastropan, ingrediente, ciocolaterie, ustensile, gelaterie, expozitie horeca, ex;pozitie panificatie, tehnologiii
-
BUCURESTI - 15 decembrie 2015
Comunicat de presa al
Klain
În 2015, în România, bucătăria coreeana este poate cel mai interesant new entry ca și bucătărie asiatică, fiind până acum mai puțin cunoscută. Vânzările în 2015 au crescut cu cca 40% față de 2014, însă ca și volum este poate pe ultimul loc dintre bucătăriile Asiei.
comunicatul de presa
-
Slatina - 14 decembrie 2015
Un restaurant cu renume trebuie sa ofere clientilor nu numai preparate apetisante dar si un spatiu confortabil unde sa se simt bine. Amenajarea unui local tine foarte mult de designul ales dar si de elementele decorative care imbina perfect eleganta cu bunul gust. Mesele trebuie sa fie acoperite cu fete de masa curate, imaculate, lipsite de pete, iar scaunele trebuie sa fie imbracate cu huse special alese. Daca ai nevoie de huse scaune restaurant atunci nu ezita sa iei legatura cu compania Kotys Design & Events.
comunicatul de presa
-
BUCURESTI - 10 decembrie 2015
Odata cu lansarea Problem Solving Academy, Optimum Communication ofera un curs de creativitate in marketingul prin eveniment cadou pentru toti cei care adora sa organizeze evenimente. Cursul este in format video si se compune din 3 parti.
comunicatul de presa
Alte informatii despre:
training, cursuri, trainer, Optimum Communication, organizare de evenimente, marketing prin eveniment, adrian stavriu
-
BUCURESTI - 9 decembrie 2015
Comunicat de presa al
EPR
IUB Delivery s-a născut din pasiune pentru mâncare bună și din grija față de stilul de viață extrem de activ al multora dintre noi. Meniul este creat din rețete unice testate și îmbunătățite pe parcursul a celor peste 20 de ani de experiență de când echipa din spatele conceptului IUB activează în lumea gastronomică. IUB Delivery livreaza mancare in tot Bucurestiul. Telefon delivery: 0726 651 808
comunicatul de presa
Alte informatii despre:
evenimente, pizza bucuresti, organizari evenimente, salt and pepper catering, iub delivery, delivery bucuresti
-
Targu Mures - 4 decembrie 2015
Sectorul de panificatie, cofetarie si HoReCa este in plin proces de schimbare, fiind dezvoltate noi tipuri de activitati, context in care antreprenorii cauta noi nise de afaceri care uneori se intrepatrund. In perioada 7-9 aprilie 2016, in cadrul expozitiei GastroPan - care va reuni sute de furnizori cu mii de specialisti si manageri, vor fi prezentate cele mai inovatoare solutii si tehnologii din domeniu.
comunicatul de presa
Alte informatii despre:
cafea, utilaje, masini, producatori, cofetarie, echipamente, Furnizori, inovatii, gastropan, ingrediente, ciocolaterie, ustensile, gelaterie, expozitie horeca
-
BUCURESTI - 2 decembrie 2015
Știm cu toții că 80% dintre cele mai cunoscute boli infecțioase sunt răspândite prin mâini, iar spălarea lor desă rămâne cea mai bună apărare a noastră – dar cum procedăm pentru a usca mâinile? Sunt toate metodele la fel de eficiente?
comunicatul de presa
Alte informatii despre:
esenia, igiena phs, uscatoare maini rapide, solutii igiena
-
BUCURESTI - 20 noiembrie 2015
Angajatii, copiii angajatilor, colaboratorii sau partenerii de afaceri. Fiecare in parte merita un cadou cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Ca sa iti vina in ajutor, METRO a creat o gama variata de Cosuri Cadou pentru acest sfarsit de an.
comunicatul de presa