New Business - Deschiderea oficiala a boutique-ului de lenjerie de dama JASMIN NOIR

Locul desfasurarii: Bucuresti,Str Dristorului 73 (din BD Decebal)

Organizator: JASMIN NOIR - Lingerie Boutique

Miercuri 10 decembrie, a avut loc evenimentul de lansare/ deschidere oficiala a boutique-ului de lenjerie de dama JASMIN NOIR.Evenimentul s-a desfasurat in locatia magazinului,din strada Dristorului,nr 73, sector 3, o locatie recent inaugurata care mai cuprinde un magazin multibrand-Gucci,Amani,CNC,Roberto Cavalii,s.a. la parter si un coafor la etaj.

Boutique-ul JASMIN NOIR,decorat in culorile negru,alb si ciclamen aduce colectiile Leg Avenue si Dream Girl din Statele Unite ale Americii,si este specializat pe importul seturilor de corsete si baby-doluri din saten,tul,voal si matase serii limitate din Israel,Marea Britanie,SUA,Orientul indepartat.Pe langa acestea mai vinde si accesorii: manusi lungi de saten,coliere,halate de voal cu terminatii de pene si marabou,papuci de interior cu aplicatii de marabou,rochii lungi de plasa si lenjerii de pat din saten si matase.

La evenimentul de lansare au participat femei de afaceri si cliente ale brandurilor romanesti de lenjerie de dama.

JASMIN NOIR -Lingerie boutique
Str Dristorului nr 73,sector 3
Tel:0753 381 789
(Intrare din Bd Decebal pe Str Dristorului)

Despre CONSAL PR

MMM Consulting Int\' L are o experienta de peste 5 ani in domeniul instruirii si formarii de profesionisti de nivel european.Cu un Managing Partener,Maria Magdalena Radulescu care detine o experienta de 14 ani ca trainer si consultant pentru management general, resurse umane, vanzari si negociere, strategii corporative, train of trainers si aptitudini interpersonale, atat pentru companii de consultanta la nivel regional (SEE), Organisme internationale precum UNDP, ICMPD, IOM sau EAR.

Participare: Intrare libera