Revelion 2012

Locul desfasurarii: GRAND HOTEL CONTINENTAL

Organizator: Continental Hotels

Revelion 2012

Pentru cei care doresc sa ramana in Bucuresti de revelion, la Grand Hotel Continenal ii asteptam in atmosfera celor mai frumosi, dar si controversati ani din istorie. Rafinamentul discret al anilor `30 reinvie pentru o noapte pe Calea Victoriei sub tema „A fost odata... in Bucuresti

Pe site-ul http://revelion-la.continentalhotels.ro  gasiti informatii despre pachetele de revelion, program, conditii de rezervare si meniu.

 

 

Despre CONTINENTAL HOTELS S.A.

Continental Hotels este primul lant hotelier romanesc, oferind clientilor sai servicii de 4 stele la tarife de 3 stele.
Am creat propriul standard Continental ca nivel de dotari si servicii, prin care oferim solutii de cazare, conferinte, alimentatie publica si divertisment.
Continental Hotels este marca inregistrata a Lantului Hotelier Continental, creat in anul 1991, odata cu infiintarea S.C. CONTINENTAL S.A. in baza Hotararii de Guvern nr. 1041/1990.
Expansiunea Continental Hotels a cunoscut o evolutie continua, fiind prezent in Arad, Oradea, Bucuresti, Sibiu, Suceava, Tirgu-Mures, Turnu Severin, Portile de Fier si Gaiser-Timisu de Sus, cu unitati hoteliere la standarde europene.
Sediul Central al lantului hotelier Continental este in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor 60, sector I.
In 2001 am incheiat un contract cu renumitul operator hotelier international ACCOR, pentru managementul hotelulurilor IBIS din Bucuresti si Constanta, care sunt in proprietatea lantului hotelier Continental Hotels.

Confirmare pana la data: 14 November 2011

Participare: Taxa de participare