Litera Mică și Teatrul Evreiesc de Stat au deschis sezonul cărților de povești de citit la gura sobei!

BUCURESTI - 5 decembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura

Miercuri, 4 decembrie, Litera Mică și Teatrul Evreiesc de Stat au dat startul sezonului de poveste printr-o după amiază de lectură din cărțile pentru copii. Actorii de la Teatrul Evreiesc de Stat au citit copiilor prezenți în sală minunatele povești din cărțile Litera Mică.

Copiii au ascultat și au intrat în lumea fabulelor cu lei şi miei, cu elefanţi şi şoricei, berbeci, maimuţe şi motani. Cele mai frumoase fabule, 52 de povești cu animăluțe sunt doar câteva dintre titlurile care i-au încântat pe cei peste 100 de copii prezenți în sala Teatrului Evreiesc de Stat. Maia Morgenstern, Dorina Păunescu, Arabela Neazi, Mihai Prejban sunt doar câțiva dintre marii actori care au dat glas personajelor din cărți, spre deliciul copiilor care au ascultat cu sufletul la gură.

 Toți copiii prezenți la eveniment s-au bucurat de cadourile primite de la Editura Litera și Teatrul Evreiesc de Stat - cărți și multe, multe dulciuri.                                           

Despre Editura Litera

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.
Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.