Litera si Avon Cosmetics Romania va invita la lansarea cartii Spune nu cancerului!

BUCURESTI - 24 octombrie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Sanatate

Litera si Avon Cosmetics Romania au placerea sa va invite miercuri, 26 octombrie, ora 18:30, la lansarea volumului Spune nu cancerului de Patrick Holford si Liz Efiong. Evenimentul va avea loc in zona de carte din hypermarketul Cora (Sun Plaza).

La eveniment ne vor fi alaturi Simona Balanescu, realizator si prezentator TV, Victoria Asanache, director executiv Fundatia Renasterea, Raluca Kisescu, director marketing Avon Cosmetics Romania si Mihaela Morosanu, redactor coordonator Litera.

In prezent, numarul cazurilor de cancer este intr-o crestere alarmanta, iar stilul nostru de viata si modul de alimentatie modern nu fac decat sa agraveze aceasta situatie. Patrick Holford, cunoscut specialist in nutritie, este un sustinător al ideii ca multe boli cronice pot fi mai bine tratate cu diete si suplimente nutritionale decat cu medicamente si ca medicina moderna a devenit prea dependenta de acestea. Cartea sa Spune nu cancerului le ofera sfaturi atat celor care vor sa previna aparitia bolii, cat si celor care vor sa stie ce ar trebui sa manance si care sunt suplimentele nutritionale potrivite daca au cancer sau daca vor sa impiedice reaparitia acestuia. Un sprijin foarte necesar in lupta cu diagnosticul care induce teama cea mai mare in sufletele pacientilor!

Te asteptam cu surprize pregatite impreuna cu partenerii nostri Avon Cosmetics Romania!

Despre Editura Litera

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.
Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.