Inscrieri la IMAGINE FESTIVAL ROMANIA-pana pe 27 iunie

Locul desfasurarii: http://www.imaginefestival.ro

Organizator: ELITE ART CLUB UNESCO

FESTIVALUL IMAGINE – Romania 2011

Sibiu 2-4 septembrie

 

Te-ai săturat de cântat în ploaie? Te imaginezi pe o scenă cu mii de spectatori care sa te aclame?Încă mai ai timp pănă pe 27 iunie!

 Indrăzneşte şi vino pe scenă la festivalul IMAGINE România 2011!

Nu contează ce cânţi, ci cum cânţi. Dacă ai compoziţii şi interpretări originale, indiferent de stil  (pop, metal rock, jazz, hip hop, clasic, ska, world punk), te invităm să participi la IMAGINE, o competiţie live de interpretare muzicală care se adresează trupelor şi soliştilor vocali cu vârste cuprinse între 12 şi 20 de ani.

Mai ai încă o şansă să te faci auzit. Perioada de înscrieri s-a prelungit cu încă 12 zile.

DARE TO IMAGINE!

Înscrie-te până pe 27  iunie pe www.imaginefestival.ro

Crează-ţi contul personal şi completează formularul online!

Pentru a valida înscrierea, nu uita să încarci şi 2 mp3-uri sau să adaugi linkuri youtube cu piese interpretate de tine sau de trupa ta!  (Nu se cere obligatoriu calitate de studio!)

Pe www.imaginefestival.ro poţi avea propriul tău fan club, blog sau pagină personală, aşa că anunţă-ţi toţi fanii! Cea mai populară trupă se califică automat la preselecţiile naţionale!

Primii trei căştigători vor reprezenta România la ediţiile IMAGINE din Suedia, Belgia şi Croaţia, iar marele căştigător va participa la Festivalul Internaţional IMAGINE din 2012.

În cadrul festivalului vor avea loc masterclass-uri gratuite, jam-sessions şi concerte ale trupelor invitate  atât din ţară cât şi din Europa.

Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu

 

Parteneri: KFC, Ella Traveland

Parteneri media: Kiss FM, Zile si Nopţi, Avantaje, Modernism, IConcert, Popcorn, Romania Insider, City Compass, Tribuna, Port, Muzica 9, muzicabuna.ro, cinemall.ro, calendarevenimente.ro, metalhead, no3, sofresh, feminis.ro, musicmall, teen press, Oldies Pub (Sibiu)

Despre ELITE ART GALLERY

ELITE ART Club UNESCO este o asociaţie culturală fără scop patrimonial, implicată în organizarea şi promovarea unor ample proiecte, al căror scop principal este de a aduce în prin plan adevăratele valori ale artei contemporane româneşti şi de a educa publicul în spiritul recunoaşterii şi aprecierii lor.

Printre proiectele reprezentative menţionăm concertele PROMS of Delight, care îmbină după un concept inovator muzica simfonică şi stilurile pop, jazz, cross-over, fiecare ediţie bucurându-se de aprecierea unui public numeros. De o mare vizibilitate se bucură şi proiectul de arte vizuale „Pictori de azi la Balcic”.

Din iulie 2009, ELITE ART Club UNESCO este membră afiliată Jeunesses Musicales International este cea mai amplă organizaţie neguvernamentală pentru tinerii muzicieni din întreaga lume.

Confirmare pana la data: 15 June 2011

Participare: Intrare libera