FashionTV Romania va promova turismul romanesc si in special statiunea Mamaia in cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2013.

Locul desfasurarii: Cannes

Organizator: FashiontvRomania

FashionTV Romania va promova turismul romanesc si in special statiunea Mamaia in cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2013.

Ne face o deosebita placere sa va transmitem ca echipa FashionTV Romania va promova turismul romanesc si in special statiunea Mamaia in cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2013.

 

Evenimentele FashionTV International vor avea loc la Hotel Majestic, in imediata vecinatate a covorului rosu oficial al festivalului, acesta fiind locul in care FashionTV Romania va organiza, in calitate de producator, evenimente importante cu scopul de a promova Romania si litoralul romanesc.

 

O echipa speciala din partea FashionTV Romania, formata din peste 80 de persoane, printre care 45 de modele, dar si cameramani si profesionisti media va face cunoscute atractiile turistice din Romania, statiunea Mamaia si va aduce pe covorul rosu frumusetile Romaniei. De asemenea, va realiza filmari pe toata Riviera Franceza, va imparti fluturase si invitatii. Imagini cu statiunea Mamaia vor rula in permanenta, pe ecrane special instalate chiar in vecinatatea covorului rosu pe care vor defila starurile. 

 

La evenimentele FashionTV vor fi invitati cei mai importanti designeri romani si multe personalitati din Romania. 

 

Va prezentam mai jos programul de evenimente al FashionTV in cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2013:

 

20 mai - Petrecere aniversara 16 ani FashionTV (FashionTV aniverseaza 16 ani in compania unor invitati celebri si a prietenilor)

 

21 mai - Nightlife Awards (FashionTV premiaza cele mai prestigioase cluburi din lume)

 

22 mai - Premiera Dubai Force Films (FashionTV Films prezinta Dubai Force, alaturi de protagonistul seriei, actorul Jean-Claude Van Damme)

 

23 mai - Photographers Awards Night (FashionTV premiaza cei mai talentati fotografi ai lumii)

 

24 mai - FashionTV Models Awards (Concurs adresat tinerelor modele care aspira la o cariera in lumea filmului) 

 

Vom reveni cu detalii despre activitatea desfasurata de FashionTV Romania la Cannes. 

Confirmare pana la data: 17 mai 2013

Participare: Intrare libera