Clubul de Excelență Dan Voiculescu anunţă o nouă preselecţie pentru grupul vocal “Steluţele Europei”!

Locul desfasurarii: Bucuresti, str. Secerisului, nr.31 sector 4

Organizator: Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

Clubul de Excelenţă „Dan Voiculescu” anunţă o nouă preselecţie pentru grupul vocal „Steluţele Europei”! Sunt asteptati copiii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 15 ani, cu aptitudini muzicale deosebite.
Preselecţia va avea loc joi, 4 februarie 2010, între orele 11.00-16.00 la sediul Fundaţiei Dan Voiculescu Pentru Dezvoltarea României din str. Secerişului nr.31, sector 4, Bucureşti.

Detalii suplimentare pe www.fudv.ro sau la tel. 031.425.58.82

031.425.58.82

Despre FUNDATIA DAN VOICULESCU

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este o organizație non–profit, non-guvernamentală și non-politică, înființată în anul 1990 de către profesorul Dan Voiculescu. Organizația are sediul în Bucuresti, iar activitatea pe care o desfășoară are un caracter național. Fundatia Dan Voiculescu este afiliata European Council for the High Ability (http://www.echa.info/) si World Council for Gifted and Talented Children (https://world-gifted.org/).

Participare: Intrare libera