funkybiz    

Comunicate de presa si evenimente pe tema funkybiz

 • funkybiz. FunkyBiz.ro cucereste Gala Premiilor eCommerce 2011!

  funkybiz

  Bucuresti - 20 May 2011

  Comunicat de Prologue Advertising S.R.L.

  ... funkybiz.ro are placerea sa fie in randul participantilor. Selectia a fost dura, concurenta acerba iar criteriile de trecere cu adevarat recomandabile atunci cand vorbim ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: reduceri , ecommerce , funkybiz , gpec 2011 , dependenti de reduceri

  Vezi toate comunicatele de presa despre funkybiz

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul funkybiz.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la funkybiz. Informatiile despre funkybiz cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul funkybiz, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la funkybiz, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.