DESEN, PICTURA SI MODELAJ

PERIOADA DESFASURARE: martie - iunie 2013

LIMITA DE VARSTA: 4 - 8 ani

Data limita pentru inscrieri 26 februarie 2013

Data limita este valabila In limita numarului de locuri disponibile.

ATELIERELE CUPRIND:

Martie 2013 – LUNA PICTURII si LUNA DESENULUI (gouache/hartie, creion si carbune/hartie)

Aprilie 2013 – LUNA ICOANEI/STICLA (tehnica icoanei/sticla A5)

Mai 2013 - LUNA MODELAJULUI si LUNA COLAJULUI (modelaj in lut; teme: vas de lut, animal fantastic, si colaj hartie si textil)

Iunie 2013 – TEHNICA MIXTA

Grupele si frecventa vor fi dupa cum urmeaza:

- 5 martie - 4 iunie 2013, frecventa in fiecare zi de marti intre 17 – 18.30

Exceptie 7-14 aprilie si 1-7 mai!

Cost: 575 Ron si se achita integral la data inscrierii. Costul include materialele de lucru pentru desfasurarea intregului curs.

Materiale necesare:

Luna picturii si a desenului : gouache ready mix, pensule, palete, hartie, pahare, material didactic, creioane, carbune natural, etc

Luna modelajului: lut, ebosoare, debosoare

Luna icoanei/sticla: sticla, culori, pensule, pahare, palete, imagini icoane, calc, indigo, creioane, etc

Luna colajului: hartie, hartie colorata, lipici, foarfece, materiale textile, etc.

Sedintele la care se absenteaza din vina exclusiva a cursantului, nu se recupereaza.

Sedintele amanate sau suspendate de catre organizator, (daca este cazul) se recupereaza la final de curs. Organizatorul va anunta zilele in care au loc recuperarile cu cel putin 2 saptamani inainte.

Retragerea din cadrul cursului se poate face cu anuntare in scris. Transa – sau parte din transa – achitata nu se restituie in caz de renuntare.

Cursanti vor beneficia de o expozitie organizata la Galeria Basil . Vernisajul va fi anuntat cu cel putin 3 saptamani inainte. In cadrul vernisajului, cursantii vor primi o diploma “Pictor Amator!” (neavizata de Ministerul Educatiei). La expozitie vor participa doar acei cursanti care vor finaliza cursul.

Acest curs este unul de tip hobby, care-si propune atat descoperirea unor talente in randul copiilor, cat si dezvoltarea creativitatii, a simtului culorii si a imaginatiei.

Pentru expozitie, cele doua lucrari expuse necesita inramare. Costul ramelor (estimativ) este de 40-60 ron si nu este inclus in costul cursului.

Cursantii frati inscrisi in acelasi timp, beneficiaza de un discount de 5% fiecare.

Pentru orice alte detalii sau nelamuriri, va rog nu ezitati sa sunati la 0726113494, persoana contact: Luminita Vasile.

Despre BASIL ART SRL

Galeria Basil! Fii ceea ce vrei sa devii!

Confirmare pana la data: 26 februarie 2013

Participare: Taxa de participare