BABY EXPO, editia 36 de toamna !

Locul desfasurarii: Sala Polivalenta

Organizator: General Expo

BABY EXPO, editia 36 de toamna !

BABY EXPO , Editia 36 de Toamna isi deschide portile in zilele de 20-21-22-13 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti . Mamicile, taticii, bunicii si copiii sunt asteptati sa descopere cele mai inedite produse, sa se bucure impreuna de cele mai atractive jocuri si sa beneficieze de oferte speciale. Timp de 4 zile, cele peste 165 de companii prezente asteapta parintii cu o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici. 

Special pentru viitoarele Mamici la BABY EXPO ! 

Fiecare viitoare Mamica este intampinata de NUK la Clubul Gravidei cu sfaturi si cadouri. La standul KinderStudio beneficiaza de o fotografie profesionala realizata pe loc si o rama foto personalizata BABY EXPO, pentru a pastra amintirea unui moment de unica frumusete.

Viitoarele Mamici descopera la BABY EXPO ultimele tendinte in moda pentru gravide , afla mai multe despre celebrarea nasterii si primesc informatii utile pentru a pregati venirea pe lume a Bebelusului.

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro si www.facebook.com/BabyExpoRomania

 

BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor din Romania !

 

Despre GENERAL EXPO SRL

Lansat in anul 2002, BABY EXPO este prima expozitie din Romania dedicata nou-Nascutului, Copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor Mamici si tinerilor Parinti. Orice isi doreste un parinte pentru copilul sau, daca s-a inventat, exista si la BABY EXPO.

Confirmare pana la data: 20 septembrie 2012

Participare: Numai pe baza de invitatie