Kristal Glam Club se redeschide cu Paul Soll!

Locul desfasurarii: Kristal Glam Club

Organizator: Paul Soll

 Kristal Glam Club se redeschide cu Paul Soll!

25 septembrie este seara in care Paul Soll, promoterul lui Parov Stelar & The Band, in Romania si producatorul showului din Kristal Glam Club impreuna cu John Borzea, redeschid seria evenimentelor de succes de pe scena muzicii electronice din
Romania, dar mai ales din celebrul club bucurestean.

Parov Stelar & the Band au avut o evolutie de succes in Romania, de la primele doua spectacole din Fratelli Club, culminand cu aparitia la Coke Live Peninsula, prestatia lor fiind indelung aplaudata de publicul romanesc.

Paul Soll s-a impus pe piata din Romania ca si promoter al celor mai bine cotati DJi si performeri ai muzicii de clubbing (electro, hip-hop, dance etc.), dar, mai mult de atat, Paul Soll inseamna booking si management de artisti, productie de evenimente, consultanta si management de club.

Printre succese si premiere se numara concertul sold out la Fratelli Social Events, din 2007, al formatiei Outlandish, care domina topurile si clasamentele de profil la radio sau tv, fiind trupa care a primit de la casa de discuri din Romania premiul: “the most addictive song” – “I am calling you”.

De asemenea, a adus in Romania, in premiera trupa N.O.H.A. care a dominat topurile de specific din 2008, cu piesa “TU CAFÉ”. Tot in 2008, a avut un alt succes, KAT DE LUNA - un mini turneu de trei spectacole - artista care domina piata muzicala dance in acel moment.

Paul Soll a adus in premiera cluburilor de top din Romania artisti de succes precum Lee Burridge, James Zabiela, David Guetta, John Digweed, Kelly Rowland, Xzibit, Busta Rhymes, Lil Kim, Fat Joe, MANUMISSION etc.


paul@paulsoll.com

Despre HDH BRAND MANAGEMENT


Despre Grupul Legrand

Bticino, marca a Grupului Legrand din 1989, este prima companie italieneasca producatoare de componente electrice de joasa tensiune care a imbinat designul modern cu elementele tehnologice. Prezent in mai bine de 60 de tari Bticino garanteaza experienta italieneasca in termeni de calitate, tehnologie si cultura a designului. Misiunea sa internationala : Inovatie, functionalitate, integrare si estetica.

Legrand este specialistul mondial in in produse si sisteme pentru instalatii electrice si retele informatice pentru cladiri rezidentiale, comerciale si industriale iar in Romania, este unul din jucatorii principali pe piata materialelor electrice de calitate.
Cataloagele de produse Legrand includ peste 130.000 de produse, impartite in 80 de grupe si familii. Legrand ofera solutii complete pentru automatizarea caselor si cladirilor, care includ in special distribuirea energiei electrice si informationale, control si conexiune, sisteme de securitate pentru oameni si proprietati, solutii pentru procese si cladiri industriale.

Participare: Intrare libera