DJ RUSH & MARCO REMUS - BROTHERS CONNECTION TOUR

Locul desfasurarii: Kristal Glam Club

Organizator: Q-Level

DJ RUSH & MARCO REMUS - BROTHERS CONNECTION TOUR

Isaiah Major, cunoscut in special ca Major Rush aka DJ RUSH sau Ruleta Ruseasca, este pionierul muzicii hard techno. Despre stilul sau el afirma: "De-a lungul carierei mele i-am auzit pe multi spunand ca hard energy nu va rezista si acest stil este doar o aberatie fara feeling... hahaha dar aici intervine RUSH..."
De la locul unde s-a nascut, Chicago si pana in Germania, Belgia, Austria, Olanda, Cehia, Ungaria, Japonia, UK si multe alte locuri, nu a facut decat sa distreze pe toata lumea atat cu felul lui de a fi, dar si cu diversele stiluri de muzica de la hard energy, disco, la house, anii '60 sau orice il face sa se simta bine, totul intr-un amestec reusit de Hard Dance.

Rush a cucerit atat de multe arii in cariera sa, de la cluburi mici si mari din lumea intreaga, la festivaluri cum sunt: SMS, Nature One, Summer Safari, Monegros, Awakenings si multe altele, pana la a avea propriul sau festival Mistery Wonderland.
Pentru multi Rush este un star pe scena, entertainer, dar spre deosebire de stilul sau nebun, el este o persoana obisnuita la fel ca si cei care vin la petrecerile lui, de aceea canta si face piese care plac, piese pe care oamenii le canta, le danseaza razand ca: I love you, Mutha fucking bass, freaks on Hubbard, Get on up, Bass Control si multe altele...

"Promit un an care va va aduce amintiri mai intense ..Am cateva chestii speciale pentru voi, ca intotdeauna, dar de aceasta data si mai surprinzatoare si socante pentru 2008...Major nu paraseste un club fara sa va arate cateva surprize muzicale si credeti-ma 2008 va fi anul in care bestia va iesi iar din mine, ma intorc la radacini. Asa ca, pentru cei care m-au ratat: puneti-va baschetii de party si pregatiti-va pentru un nou inceput" afirma Rush.

Marco Remus si-a inceput cariera de DJ in '94 cu muzica house, dar curand si-a dat seama ca stilul gen Hard Chicago si Detroit Techno era cu mult mai interesant pentru el si mult mai potrivit. De la micile petreceri private din orasul sau natal din Germania de Est a inceput sa mixeze in toate cluburile tari din Germania, Olanda, Austria etc, dar si la cele mai mari festivaluri de gen: Time Warp, Nature One, Sonne, Mond und Sterne, Love Parade si multe altele. In 1998 avea propria agentie de booking Stereo 70, iar in 2000 propriul label Nerven Records, insa a lucrat si pentru alte label-uri release-uri ca Eastside EP pentru KidazzFM Berlin sau remixuri la piesa Keep the peace a idolului si prietenului sau Rush. Impreuna cu el a realizat mix compilatia Berlin meets Chicago pe dj-sets.com care s-a vandut in 10000 de copii. De asemenea compilatia Palazzo-mix din 1993 a avut un mare succes. In 2004 Marco a creat Neubau-the Album, un album techno, butty stiles si minimal care a fost o mare surpriza pentru fanii sai.

In premiera in Bucuresti, DJ RUSH si MARCO REMUS mixeaza in Kristal Glam Club in seara de vineri 4 aprilie, intr-o petrecere ce face parte din Brothers Connection Tour. De warm-up se ocupa Lektronikumuz.
Petrecerea este organizata de Q-Level, care i-am mai adus in Bucuresti si pe DJ Umek de Valentine's Day la Kristal si pe Valentino Kanzyani de 8 Martie la Session Club.

Bilete in avans: www.bilet.ro

Andreea Nakov
Q-Level
0723234031

Despre JORDAN INVEST SRL

Bilete: 20 ron in avans pe bilete.ro
La intrare: 30 ron
Warm-up: Horace Dan D // Pitfall
Alte info: www.myspace.com/djumek
www.recycledloops.com

Participare: Intrare libera