JYSK deschide un magazin în Aiud și ajunge la 114 magazine în România

BUCURESTI - 15 februarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

JYSK România anunță deschiderea unui nou magazin, de data aceasta în orașul Aiud. Retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă continuă expansiunea pe plan local și ajunge la o rețea de 114 unități în România. JYSK Aiud se deschide joi, pe 17 februarie 2022, în Strada Transilvaniei nr. 41-47, Aiud.

JYSK inaugureaza un nou magazin in Aiud

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria

În luna februarie 2022, compania scandinavă deschide 5 unități noi, având în plan inaugurarea a cel puțin 15 magazine noi pe an și modernizarea treptată a magazinelor deschise înaintea anului 2018.

“Expansiunea reprezintă unul dintre obiectivele noastre strategice. Pentru a fi aproape de clienții noștri, este important pentru noi să avem cât mai multe magazine fizice și să fim prezenți atât în orașe mari, cât și în localități mici, care au potențial. Pentru JYSK, luna aceasta e una bogată în deschideri, după ce am inaugurat magazinul din Câmpina, deschidem acum la Aiud apoi, la finalul lunii, avem programate 3 inaugurări în aceeași zi. La Aiud ajungem după 4 ani de la deschiderea primului magazin JYSK din județ, în Sebeș. Zona este foarte bună, atât magazinul din Sebeș, cât și cel din Alba Iulia au vânzări bune. Pentru clienții din Aiud am pregătit o săptămână specială de oferte, iar cu această ocazie își vor putea amenaja casa și grădina la prețuri foarte bune”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Oferte speciale și produse pentru noul sezon

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în magazinul JYSK Aiud în perioada 17 – 23 februarie 2021. Pentru Marea Deschidere, JYSK a pregătit reduceri de până la 75% la peste 2000 de produse: perne și plăpumi, saltele, o selecție de mobilier de interior și decorațiuni, lenjerii de pat și cearceafuri, prosoape, cuverturi, perdele și multe altele.

În noul magazin din Aiud, clienții vor găsi și decorațiuni pentru casă și grădină din cele trei trenduri ale noului sezon Primăvară 2022: Balance, Grounded și Utopia. Trendul BALANCE este definit de minimalismul caracteristic design-ului scandinav. UTOPIA este trendul care explorează noi zone ale designului interior, iar GROUNDED este trendul care inspiră o atmosferă de calm, precum hygge-ul specific danez.

Așteptăm cu entuziasm ziua deschiderii, pentru care întreaga echipă a magazinului JYSK Aiud s-a pregătit în ultima perioadă. Cu sprijinul colegilor din magazinele din zonă, acum suntem pregătiți să îi ajutăm pe clienți să aleagă cele mai potrivite produse pentru nevoile lor. Avem stocurile pregătite, iar magazinul arată foarte bine. Îi așteptăm pe clienți să ne vizitez în Aiud, începând cu 17 februarie”, a declarat Marian Zetocha, Store Manager JYSK Aiud.

JYSK Aiud va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

Conform Hotărârii de Guvern nr. 94 din 25.10.2021, accesul în magazinele care comercializează produse nealimentare este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Clienții care nu dețin certificat verde vor putea beneficia de ofertele de deschidere prin serviciul Click & Collect. Un angajat din echipa magazinului JYSK Câmpina îi va îndruma în acest sens.

Oferta de deschidere poate fi văzut pe www.JYSK.ro/Aiud , iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-deschide-un-magazin-in-aiud-si-ajunge-la-114-magazine-in-romania