Conferinta Thrillionaire Revolution Romania Eveniment Dezvoltare Personala cu Nik Halik

Locul desfasurarii: The Hub Bucharest

Organizator: Media Market Distribution srl

Conferinta Thrillionaire Revolution Romania Eveniment Dezvoltare Personala cu Nik Halik

NIK HALIK : PRIMUL Astronaut certificat Civil al Greciei si investitorMultimilionar iti arata *CUM* sa faci din lume locul tau de joaca prin crearea propriului destin financiar si a unei vieti magice.

Bine ai venit la Thrillionaire® Revolution, eveniment semnat Nik Halik. Thrillionaire® Revolution este parte a miscarii Thrillionaire® care promoveaza schimbarea pe planeta noastra. Evenimentul va comunica cu emotiile tale interioare si va aprinde flacarasufletului tau.

Va imbogati viata ta si te va ghida catre cheile Mintii si Prosperitatii. In curand vei avea in interiorul tau acest principiu al puterii care contine solutiile pentru un viitor mai luminos, o cale catre crestere grandioasa si o formula pentru a-ti atingepotentialul maxim. FELICITARI...

 

CE VEI DESCOPERI IN CADRUL ACESTUI EVENIMENT BOGATIN CONTINUT· Cum sa devii imun la recesiune prin crearea propriei tale economii si a planului de stimulari. Vei avea o viata foarte linistita.·Cum sa generezi venituri pasive mari in timp ce dormi. Acesta are potentialul de a inlocui venitul jobului curent. Utilizeaza-l sivei vedea rezultatele pentru tine.· Legile nespuse ale Jocului Banilor. Cum sa-l castigi si sa te catapultezi catre libertate financiara.· Cum sa-ti transformi pasiunile in cash. Pas-cu-pas vei primi planul catre succes.· Cum sa creezi o viata magica si sa-ti aranjezi destinul. Aceste secrete inspirationale iti vor schimba viata.· Cum sa te deconectezi de la "Sistemul" de pattern-uri de gandire controlate. Elibereaza-te si descatuseaza-ti potentialul.· Cum sa-ti recalibrezi “Hard Drive”-ul mintii si sa dezvolti Psohologia de Excelenta.

In cadrul acestui eveniment live, Thrillionaire® Revolution, Nik va dezvalui secrete precum:· Cum sa faci sa-ti explodeze venitul prin resetarea tiparului financiar si setarea „Termostatului de bani”pe pozitia „On”· Cum sa prevezi urmatorii 5-10 ani din viata ta.· Cum sa definesti “DE CE” si adevaratul “FACTOR WOW” al vietii tale· Cum sa gandesti diferit “VALUFACTURE” si sa adaugi mai multe experiente de VIATA si valori la mozaicul tau.· Ce strategii in actuala economie sunt obligatorii pentru a asigura supravietuirea ta in urmatorii 5-10 ani.· Procesul revolutionar de descoperire a pasiunii tale de o viata si a ceea ce iti place sa faci.· Cum sa-ti redactezi propriul scenariu si sa prezici noua ta decada de excelenta.Acestea sunt toate secrete dovedite pe care Nik le-a utilizat pentru a-si indeplini cele mai indraznete vise. Acum el iti va arata cum poti face si tu asta la Thrillionaire® Revolution.

Despre KBC MEDIA GROUP SRL

Adrian Niculescu (35) este Business Development Manager si Partener intr-un grup de companii cu activitati in Real Estate Brokerage, Home Entertainment si Marketing.

Adrian Niculescu a absolvit Facultatea de Relatii Internationale la Academia de Studii Economice, Bucuresti, Romania, are doua mastere – Economie si Online Marketing si in prezent urmeaza doua MBA-uri: MBA (Cnam Paris) si EMBA (Business School Netherlands).

Adrian Niculescu are specializarea de Trainer (Train the Trainers), precum si cele de business consultant in Strategic Management, People Management, Company Organization si Real Estate brokerage. Alte training-uri din cv-ul d-lui Adrian Niculescu includ Landmark Education (US), Photo Reading (Learning Strategies, US), precum si variate specializari in tehnologia Microsoft.

Confirmare pana la data: 2 February 2013

Participare: Taxa de participare