LicArt    

Comunicate de presa si evenimente pe tema LicArt

 • LicArt. Nikon premiaza talentul in cadrul celui mai mare concurs pentru liceeni - LicArt

  LicArt

  Bucuresti - 6 October 2011

  Comunicat de Skin Media

  SKIN, unic importator Nikon in Romania si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, are placerea sa anunte ca este partenerul principal al celei de-a XI-a editii a Festivalului Nati ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concurs , fotografie , nikon , licart

  Vezi toate comunicatele de presa despre LicArt

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul LicArt.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la LicArt. Informatiile despre LicArt cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul LicArt, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la LicArt, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.