SEX AND FASHION SHOW IN BAMBOO CLUB MAMAIA

Locul desfasurarii: BAMBOO CLUB MAMAIA KING SIZE KING SIZE ENTERTAINMENT!

Organizator: BAMBOO CLUB MAMAIA KING SIZE KING SIZE ENTERTAINMENT!
Cel mai faimos club de la malul marii Negre, BAMBOO CLUB MAMAIA a pregatit pentru acest weekend doua showuri de-a dreptul incendiare care vor aduna cu siguranta toti amatorii de distractie aflati pe litoral.

Astfel, in seara de vineri , trupa MANUMISSION, renumita in intreaga lume pentru show-urile sale de dans si muzica vine pentru prima data in Romania. Cu aceasta ocazie MANUMISSION va lansa si la Mamaia spectacolul care a depasit orice bariera in materie de sex, senzualitate si rafinament: MINIMISSION. MINIMISSION este un concept unic, o imbinare a tipica intre acrobatii de top, costume fabuloase, coregrafii spectaculoase si renumitele dansatoare “Minionetts”, toate acestea corelate cu un fantastic show de lumini si efecte speciale. De altfel despre MINIMISSION se spune ca este "Moulin Rouge-ul zilelor noastre" si ca in comparatie cu faimosul "Cirque du Soleil" are un plus de mister, senzualitate si nonconformism.

Weekendul incendiar de la BAMBOO CLUB MAMAIA nu se opreste aici caci pentru sambata noapte, evident dupa orele 23, CATALIN BOTEZATU va aduce pe scena clubului un spectacol de moda, muzica, sex appel si rafinament. In acordurile live ale celor mai faimoase melodii de jazz modelele se vor transforma pret de cateva minute in adevarati actori transpunand prin intermediul modei povestea Divei, seducatoare, capricioasa, atragatoare si extrem de nehotarata dar care este adulata de intreg New York-ul interbelic.

Pentru vineri seara intrarea este 30 ron, iar sambata seara fetele au intrarea gratuita.

Rezervari: 0731.990.099
0726.226.266

Despre LU CONCEPT

Riviera Casino redefineste entertainment-ul printr-un concept cu totul nou pentru piata romaneasca.

Participare: Intrare libera