matchacha    

Comunicate de presa si evenimente pe tema matchacha

 • matchacha. logo Matchacha matcha

  matchacha

  Cluj - Napoca, Cluj - 5 August 2019

  Comunicat de CLEARTYPE SRL

  Primul business din România care importă superalimentul matcha direct din Japonia, acesta fiind la foarte mare căutare printre persoanele care au grijă de sănătatea lor și iubesc produsele naturiste, însă nu numai. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: business , ceai verde , matchacha , matcha

  Vezi toate comunicatele de presa despre matchacha

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul matchacha.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la matchacha. Informatiile despre matchacha cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul matchacha, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la matchacha, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.