The Big Picture – editia a III-a

Locul desfasurarii: World Trade Center

Organizator: MH Media Solution

Aflat la cea de-a treia editie, evenimentul The Big Picture se constituie in principalul promoter al creativitatii, marketingului si comunicarii din Romania. In elegantul cadru de la World Trade Center (Sofitel) , in 1 si 2 noiembrie 2007 se va desfasura cel mai reprezentativ eveniment de marketing, comunicare si creativitate. Anul acesta, in premiera, evenimentul international The Big Picture va reuni pe parcursul celor 2 zile, atat speakeri de renume din domeniul creativitatii, marketingului si comunicarii, cat si expozanti precum: universitati cu profil de marketing si comunicare, edituri si firme de training din aceste domenii, firme de creatie, productie publicitara, obiecte promotionale, papetarie, coaching, cercetare de piata, agentii media, de publicitate full service, agentii outdoor, organizatori de evenimente business, de relatii publice, de software pentru marketing si management.
Participarea la The Big Picture – editia 2007 este sansa de a fi in primul esalon, de a fi printre cei mai buni!
Alaturati-va si dumneavoastra acestui eveniment!


Daniela Cristea
0726.103.357

Despre MH MEDIA SOLUTIONS SRL

MH Media Solution este o agentie de publicitate din Bucuresti, care desfasoara actiuni de marketing direct precum: inchirieri si vanzari baze de date, direct mailing, drop mailing (distributie adresata si neadresata), sampling, e-mailing, creatie publicitara specifica actiunilor de marketing direct, servicii tipografice, telemarketing si organizare de evenimente. Experienta si calificarea MH Media Solution a determinat reteaua internationala Inter Direct sa ne confere, in 2005, privilegiul de a fi singurii membri din Romania ai prestigioasei asociatii internationale de marketing direct din lume.

Incepand din anul 2005 MH Media Solution organizeaza in fiecare an seminarul international de marketing direct THE BIG PICTURE. Iar incepand de anul acesta MH Media Solution a demarat inca un eveniment unic in care veti intalni produse si servicii din domeniul sanatatii si frumusetii, atat de necesare omului contemporan.

Participare: Intrare libera