Norma de igiena a muncii

Definitie Norma de igiena a muncii

Norma prin care sunt reglementate, din punct de vedere organizatoric, masurile sanitaro-igienice si curativo-profilactice ce trebuie luate pentru asigurarea celor mai bune conditii de viata si sanatate a oamenilor, tinand seama de procesele fiziologice in timpul muncii si de interrelatia dintre organism si mediul inconjurator.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Norma de igiena a muncii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Norma de igiena a muncii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Norma de igiena a muncii. Definitiile termenilor despre Norma de igiena a muncii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Norma de igiena a muncii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Norma de igiena a muncii.