Negociere, conciliere, mediere şi arbitraj în relaţiile de muncă

Locul desfasurarii: Hotel Mara

Organizator: OK Service Corporation

Negociere, conciliere, mediere şi arbitraj în relaţiile de muncă

OK Service Corporation are placerea de a va invita sa participati la programul de perfectionare profesionala intitulat:

DREPTUL MUNCII
Negociere, conciliere, mediere şi arbitraj în relaţiile de muncă
Perioada: 11 - 13 Iunie 2010

Programul este special conceput pentru a oferi participanţilor o perspectivă nuanţată asupra problematicii raporturilor de muncă dintre angajat şi angajator prin prezentarea întregului spectru juridic ce guvernează aceste raporturi. În particular, programul va oferi administratorilor de personal şi juriştilor un întreg set de cunoştinţe şi abilităţi practice, foarte util în lupta cu noile provocări ale profesiei.

Cursul se încadrează în categoria programelor de formare profesională, fiind acreditat de Comisia Naţională de Formare Profesională a Adulţilor - CNFPA - şi recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei şi Protectiei Sociale şi de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la:
Tel: 0244 575 342/0244 575 751

Despre OK SERVICE CORPORATION

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate în limba franceză. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorită unei traduceri de cea mai bună calitate oferită de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Institutul Naţional de Tehnici Economice şi Contabile (INTEC) va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant.

Participare: Intrare libera