Ozosep - eveniment gastro-cultral

Locul desfasurarii: Curtea interioară a Institutului Balassi - Institutul Maghiar din București

Organizator: AEMR București, Camera Agricola a Județului Harghita, Institutul Balassi- Insitutul Maghiar din București

Degustare de vinuri, discuții despre gastronomie, concert de jazz, atelier pentru copii în aer liber, gulaș reinventat și nelipsitele delicatese 100% naturale…toate acestea se vor găsi în weekendul 9-10 mai, între orele 11-20 sâmbăta și 11-18 duminica, la ediția lunii mai a evenimentului gastro-cultural lunar ” Ozosep ”.

Evenimentul va avea loc în curtea Insitutului Balassi – Insitutul Maghiar din București, str. Gina Partichi (fosta Orlando) nr.8, la câțiva pași de piața Victoriei.

Ca de fiecare dată, vizitatorii sunt așteptați și acum cu o serie de noutăți și surprize! Invitatul special al acestei ediții va fi domnul Mircea Dinescu, care ne va delecta cu vinurile sale în ambele zile ale evenimentului în cadrul unor degustări în aer liber (ora 15 în ambele zile).

Sâmbătă de la ora 12 va avea loc un concert worldmusic susținut de artista Szirtes Edina Mókus din Ungaria.

Gulașul ”reinventat” va fi pregătit după rețeta unică a ”Castle Hotel Daniel” din Tălișoara, județul Covasna, sub atenta îndrumare a bucătarului Orbán Ferenc, iar copiii vor decora lingurițe personalizate la atelierul Mycreativeplace.

Ceea ce este neschimbat: produsele 100% naturale, de înaltă calitate și cu gust autentic, aduse de micii producători și meșteri artizani din Harghita și Covasna, oferite într-o locație și atmosferă deosebită, specifică Ozosep!

La Ozosep se găsesc de toate: produse din carne, inclusiv carne de vânat și de miel, păstrăv și cârnați de păstrăv, specialități de brânzeturi și iaurturi, prăjituri și pâine de casă, turtă dulce, siropuri și gemuri naturale, miere, pălincă, bere artizanală din Miercurea Ciuc, ceaiuri și infuzii din plante medicinale, cosmetice naturale, jucării din lemn, poșete și alte produse din piele, bijuterii hand-made, cărți și nelipsitul kürtőskalács, proaspăt făcut pe loc.

Vă așteptăm cu drag! Intrarea la eveniment este liberă!

Confirmare pana la data: 9 May 2015

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • Ozosep Ozosep