Psihologia la locul de munca - editia a III-a

Locul desfasurarii: World Trade Center Bucuresti - sala Mexico & Seoul

Organizator: PUBLIC SHARE

Psihologia la locul de munca - editia a III-a

Oamenii se angajeaza in functie de cunostinte si se dau afara in functie de comportamente. Intr-o organizatie lipsa cunostintelor poate fi ameliorata prin training-uri, cursuri, insa atitudinea este cea care genereaza comportamentul. S-ar putea sa vina un moment in care comportamentul angajatului sa nu fie cel pe care angajatorul si-l doreste. Este momentul in care pot aparea conflictele.

Cum gestionezi aceasta situatie? Cum putem avea comportamentele potrivite? Afla toate raspunsurile la Psihologia la locul de munca! Tema conferintei: Comportamentele in Organizatii.

Programul evenimentului va cuprinde :

- Psihologia cognitiv-comportamentala aplicata in resurse umane – o discutie deschisa cu Alina Popescu – psiholog BEHAVIOR CENTER si Christian Scholtes – HR Manager ERNST & YOUNG
- Metode de evaluare a comportamentelor: CUT-E, LAB Profile
- Modificarile de comportament in procese de training si coaching: Romeo Cretu – HRD

Peter Collett - invitatul special din Marea Britanie - va sustine prezentarea: Mesaje transmise involuntar si modul in care influenteaza angajatii.

Peter Collett este licentiat in psihologie si studii economice la Universitatea Natal si a obtinut doctoratul la Oxford. Multi ani a lucrat in departamentul de studii psihologice experimentale la Oxford University. Intersul sau academic a acoperit o arie larga de studii incluzand limbajul trupului, culture, stilul directorial, audienta in televiziune.

Nu rata! Inscrie-te azi!

BONUS: Cele 2 carti ale lui Peter Collett – Cartea Gesturilor si Cartea Gesturilor Europene vor fi incluse in pachetul de participare!

DISCOUNT: Suna la +40-21-4610986 pentru a afla cum poti beneficia de reduceri!

Inscrierile pot fi facute in limita locurilor disponibile pana la 20 Noiembrie. Suna acum pentru a vedea cate locuri mai sunt libere: +40-21-4610986!

Parteneri: Editura 3, HR-Club
Parteneri media: Neogen, Revista Cariere, Chief Executive, Mix FM, Saptamanalul Prezent, comunicatedepresa.ro, Sens si Consens, Psihologia Azi, Casa de Traduceri, Psiholife


Oltean Monica Vanda
PR&MKT Manager
PUBLIC SHARE

Despre PUBLIC SHARE

Despre business-edu
Construit in jurul conceptului Conference & Expo, evenimentul cuprinde o expozitie dedicata furnizorilor de training si o zona de conferinte si workshop-uri.

Structura programului de conferinte cuprinde trei tematici de actualitate:
• 19 septembrie: Evaluarea trainingului, Tehnici de facilitare;
• 20 septembrie: Resurse umane, Coaching, Aplicatii NLP;
• 21 septembrie: Performanta, masurarea si imbunatatirea acesteia.

Pana la 1 august cei interesati pot profita de reducerile la pachetele oferite, care pe langa participarea la conferinta vor primi bonusuri constand in carti si publicatii in functie de alegerea facuta.

Prezentarea detaliata a evenimentului, actualizata permanent, este disponibila la www.business-edu.ro. Website-ul cuprinde si formulare de inscriere, posibilitatea de abonare la newslettere si alerte despre eveniment. Cei interesati pot de asemenea sa comande gratuit, prin posta, programul complet al evenimentului.

Parteneri: Corporate Dynamics International, Kinecto
Sponsori: WebIT, Vinlux
Partener TV exclusiv: The Money Channel
Partener media principal: Profesii
Parteneri media: Neogen, comunicatedepresa.ro, Revista Cariere, Business Magazin, Target, 121.ro, Reader's Digest, E-week, smartfinancial.ro, Saptamanalul Prezent, Hotnews, Brand4Brands, Sapte Seri, Computerworld, Comunicatii Mobile, Psihologia Azi, RFI, Mix FM, Radio Total, Elevate, Infomark, Sens si Consens

Participare: Intrare libera