FASHION COCKTAIL by CAFEPEDIA

Locul desfasurarii: Cafepedia Romana - Etajul 1

Organizator: Cafepedia

CAFEPEDIA TE INVITA LA „FASHION COCKTAIL”

 Pentru ca 1 – 8 martie este saptamana dedicata femeilor, Cafepedia Romana rasfata toate doamnele si domnisoarele cu tinute si accesorii semnate de tineri designeri romani, joi 3 martie incepand cu ora 18:00.  Va steptam cu cocktailuri, muzica buna si discounturi de pana la 20%.

ALEXANDRA CALAFETEANU

„Se adreseaza in special femeilor care vor sa atraga atentia prin originalitate si senzualitate. Este adepta unui stil rafinat, dar in acelasi timp incearca mereu sa se plieze dupa dorintele fiecarei cliente.

ALINA ENE a debutat in 2010 la Romanian Fashion Week prezentand o colectie de rochii cu imprimeuri 3D Light. Acestea sunt rezultatul imbinarii dintre efectul tridimensional (3D) cu efectele produse prin imprimarea digitala a fotografiilor de light painting realizate de Dan-Andrei Paraschiv.

A MINUIT MARIE „Atelierul de creatie vestimentară A Minuit Marie a luat nastere din necesitatea de a crea si de a da o formă de expresie fizică celor mai tăinuite vise. Rezultatul final sunt în acest caz piese atemporale, în care se poate regăsi orice femeie care stie să viseze si să iubească.

ANCA IRINA LEFTER  „Un vizionar romantic! Un strop de nebunie! O gura de aer si inspiratie printre cei din generatia sa! Acestea sunt doar cateva elemente care o descriu pe Anca Irina Lefter. In acest moment artista are in portofoliu o serie de proiecte cu artisti la nivel international.

COCA ZABOLOTEANU vine la Cafepedia cu pantofi, balerini, botine si cizme ce inspira o lume colorata si plina de poveste. Creatiile ei se adreseaza tuturor femeilor care iubesc si inteleg moda.

DA CAPO  reprezinta  visul  unei  adolescente  tot  mai  conturat  pe  zi  ce  trece , este  visul  meu  de   a  da  viata  materialelor, de  a  starni  curiozitatea  si  a  hrani  imaginatia, dar  mai  ales  de  a  trai   prin  bucuria  si multumirea  tuturor  femeilor  care  se  identifica  cu brand-ul  Da Capo.

DODO CHIC propune materiale  colorate ,pietre, dantela,metale  trecute  prin  conceptual  de epoca dar si a viitorului transpuse in bijuterii de zi, de sear ace imbraca femeia moderna dar si fragile. Ispirate din natura,din ganduri,din culori, bijuteriile Dodo Chic se adreseaza femeilor indragostite de viata,cu sensibilitate  aparte.

LACHATTERIE  “pornit din pasiune , brandul Lachatterie a devenit intr-un an de existenta sinonim cu tinute parca desprinse din dulapul Lolitei. S-a facut remarcat prin culori vii , imprimeuri pop art , romatice , materialele fluide folosite pentru rochiile maxi si forma feminina a fustelor

MODAMANIA DESIGN „este conceptul arhitectei Alexandra Furcic  Marcu, o femeie care crede in unicitatea fiecareia dintre noi si in definirea personalitatii de catre stilul adoptat de fiecare in parte.

Despre S.C. TROTTER RESTAURANT S.R.L.

Cafepedia este cafeneaua eveniment. Organizam constant: spectacole de muzica live, stand up comedy, petreceri private, expozitii de pictura, fotografie, conferinte de presa, lansari ale diverselor produse, petreceri de companie, petreceri tematice. Nu in ultimul rand suntem organizatori de evenimente fashion, cafeneaua noastra fiind locul in care, pe langa numeroase prezentari ale designerilor bucuresteni, s-au desfasurat si toate cele 3 editii al celui mai cunoscut targ vintage, denumit V4Vintage

Confirmare pana la data: 3 March 2011

Participare: Intrare libera

Parteneri media eveniment:
  • Diva Hair Diva Hair
  • Hot City Hot City