Comunicate Champ du Golf SRL

 Champ du Golf SRL

Compania Champ du Golf SRL a emis 2 comunicate de presa

 • Primul club de golf indoor cu technologia TrackMan.

  Balotesti - 27 septembrie 2017

  Începând cu 23 septembrie 2017 s-a deschis oficial Champ du Golf, primul Club de Golf indoor din Sud-Estul Europei, realizat cu tehnologia TrackMan și o investiție de aproximativ 1.000.000 euro.
  Datorită tehnologiei de ultimă generație și relațiilor internaționale de care dispune, clubul și-a propus să sprijine și să depună toate eforturile pentru a forma jucători de golf români care să reprezinte cu succes România în competițiile internaționale.
  Champ du Golf se adresează atât jucătorilor profesioniști sau amatori cât și celor care vor să învețe acest sport nobil, indiferent de vârstă.
  Apariția clubului Champ du Golf în România reprezintă un mare plus pentru golful Românesc. De acum, pasionații acestui sport se pot antrena în orice anotimp, indiferent de condițiile meteo. Din punct de vedere educațional, Champ du Golf pune un mare accent pe etica și moralitatea jocului de golf.
      comunicatul de presa

 • champ du golf

  Balotesti - 29 august 2017

  Începând cu 23 septembrie 2017 se deschide oficial Champ du Golf , primul Club de Golf indoor din Sud-Estul Europei, realizat cu tehnologia TrackMan și o investiție de aproximativ 1.000.000 euro.
  Clubul deține 3 simulatoare TrackMan, fiecare având un ecran de 5m lungime, 3 m înălțime și un faiway de 7 m în lungime. De asemenea fiecare simulator deține 86 de terenuri de Golf, realizate la o scara de 1 la 1, care oferă posibilitatea unei experiențe de joc incredibilă cu acuratețe de 100%.
      comunicatul de presa