Program Conferinta "Eficienta energetica in constructii. Oportunitati de piata"

Locul desfasurarii: Hotel Caro****,

Organizator: Revista Bursa Constructiilor

CONFERINTA

Eficienta energetica in constructii. Oportunitati de piata”

joi, 29 martie 2012

Bucuresti,

Hotel Caro ****

PROGRAMUL CONFERINTEI

09:30- 10:00

welcome coffee & înregistrarea participanþilor

10:00 –11:00

Masurile preconizate de UE pentru cresterea eficientei energetice a cladirilor

360 milioane euro pentru reabilitarea in 2012 a blocurilor de locuinte

Eugen Curteanu, secretar de stat, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Pau Garcia Audí , Project Officer, Executive Agency for Competitiveness and Innovation (EACI), Unit 2 - Intelligent Energy Europe, Comisia Europeana Bogdan Atanasiu, senior expert in eficienta energetica la Institutul European pentru Performanta Cladirilor (BPIE- Buildings Performance Institute Europe)

11:00- 11:20

pauzã de cafea

11:20 –13:00

Cat de oportuna considera investitorii si dezvoltatorii aplicarea masurilor pentru cresterea eficientei energetice a cladirilor? Toate cladirile vor trebuie sa respecte anumite standarde de eficienta energetica. Care sunt aceste cerinte?

* BIPV. Building Integrated Photovoltaics - Altius Fotovoltaic

“Rigitherm® – solutie alternativã de termoizolare pentru pãstrarea nealteratã a faþadelor” - prezinta “Arh. Radu Pana (UAUIM) si Mariana Borcea (Saint-Gobain Rigips."Remote Energy Management" ,Schneider Electric Romania

Alexandru Cojocaru, Business Development Manager-Power Solutions & Services

Aureliu Leca, director executiv Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice Bejan Ioan, secretar general al Patronatului Roman al Proprietarilor de Cladiri (RABO)