Copiii castiga putere cu Santal Kids

BUCURESTI - 2 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Scala JWT dezvolta campania de lansare a noii game de produse Parmalat

Copiii castiga putere cu Santal Kids

Parmalat, unul dintre cei mai importanti producatori de bauturi racoritoare naturale de pe piata romaneasca a lansat recent noua gama de produse Santal Kids.

Cele patru produse - Santal Kids Oranges, Santal Kids Peaches, Santal Kids Pears, si Santal Kids Multifruit – contin 30% fructe naturale si sunt bogate in calciu si vitamine.

Conceptul creativ dezvoltat de Scala JWT a executat un trailer de joc pe calculator, deoarece "suntem constienti ca ne adresam copiilor, care s-au nascut in era internetului. Acesti copii stiu sa dea click inainte sa mearga", a afirmat Catalin Stanciu, Copywriter Scala JWT.

Santallino, eroul spotului tridimensional animat, trece cu succes de cele patru nivele, la sfarsitul fiecaruia primind ca bonus un fruct corespunzator fiecarui produs. Fiecare nivel este corespunzator beneficiilor produsului: primul nivel pune in valoare vitalitatea, cel de-al doilea nivel este destinat inteligentei, al treilea nivel arata abilitatile personajului, iar al patrulea nivel ii pune in valoare puterea.

Campania integrata de comunicare cuprinde difuzarea de spoturi TV, o componenta de print, concursuri online, precum şi degustari in scoli si in marile retele de hypermaketuri, supermaketuri si Cash&Carry. Campania de lansare se deruleaza sub sloganul "Santal Kids - Castigi putere!" in perioada octombrie - noiembrie 2005.

Echipa Parmalat: Giampaolo Manzonetto – General Manager, Ramona Marusac – Marketing Specialist & Brand Manager. Din partea Scala JWT: Catalin Stanciu – Copywriter, Irina Tomsa – Senior Copywriter, Bogdan Gheorghiu – Creative Director, Ioana Cadir – Account Manager, Ilinca Dumitrescu – Audio-Video Production Director si Liliana Tiu – Media Director.

Grafica/animatia 3D a fost realizata de Bogdan Lazar si studioul They Live, montaj/editare – Saga Film si sunet – Film Factor.

Despre SCALA JWT

Scala JWT a fost creata in 1996 si face parte din reteaua JWT, care este cel mai mare grup de comunicare din lume, prezent in 87 de tari.

Oana Brasoveanu
PR Officer Scala JWT
T: 40.21.2241460
oana.brasoveanu@jwt.com