Festivitate de premiere, Anul Cartii 2008

Locul desfasurarii: Sala Radio

Organizator: Scoala Elf, Cluj-Napoca

Sub deviza “Fiecare an este Anul Cărţii,” în 19 aprilie 2008 s-a derulat la Şcoala ”ELF” din Cluj-Napoca a cincea ediţie a concursului de literatură “Anul Cărţii,” lansat şi organizat de Şcoala „Elf” pentru elevii clujeni din clasele III-VI, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj.

La ediţia din acest an au participat un număr de 157 de elevi din 26 şcoli clujene. În pregătirea pentru concurs, elevii înscrişi au avut de studiat o bibliografie selectată în funcţie de tematica acestei ediţii, «Suntem diferiţi şi totuşi copii». Probele susţinute de participanţi în ziua concursului au constat în prezentarea orală (folosind postere, desene etc.) a unui fragment din bibliografia pentru concurs şi redactarea unei compuneri pe baza unei teme date.

Festivitatea de premiere a concursului judetean de literatura "Anul Cartii" - editia a V-a va avea loc la Sala Radio din Cluj-Napoca, miercuri 23 aprilie 2008, ora 17:00, în prezenţa dnei inspector Daniela Sălăgean. Se vor acorda premii în cărţi tuturor elevilor premiaţi precum şi diplome cadrelor didactice care i-au îndrumat. Premiile sunt oferite prin bunăvoinţa sponsorilor concursului nostru: Fundaţia „Ţăndărică,” Editura „Macmillan” Bucureşti, Editura „Paralela 45,” Editura „Dacia,” Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturală” şi familia Cobliş, cărora la mulţumim.

Felicitări tuturor participanţilor la concurs!
Invităm reprezentanţii mass media să participe la evenimentul anunţat.


Carmen Costina, tel. 0742 055 321

Despre SCOALA PARTICULARA ELF

Şcoala Particulară Elf este o instituţie de învăţământ particular autorizată de Ministerul Educaţiei şi Cercetării pentru ciclul primar şi gimnazial. Misiunea şcolii este dezvoltarea globală a personalităţii copilului, în funcţie de talentele şi aptitudinile individuale.

Participare: Intrare libera