ESTI GATA PENTRU TIPAR?

Locul desfasurarii: ON-LINEOn-Line

Organizator: ARBAT MEDIA

Sunteti siguri ca macheta grafica furnizata tipografiei este Gata Pentru Tipar!? Aceasta macheta indeplineste normele unanim acceptate de tipografii pentru a putea realiza un tipar de buna calitate?
Daca aveti nevoie de o macheta grafica pentru: pliante, brosuri, cataloage, carti, reviste, ziare, mape de prezentare, afise, fleyere, etichete, ambalaje din hartie si carton sau polietilena?
Daca aveti nevoie de grafica vectoriala pentru diverse proiecte publicitare? Atunci noi avem solutia! Realizam grafica si pregatim machetele “Gata Pentru Tipar”.
Asta inseamna ca dvs, oriunde va ve-ti duce, la orice tipografie offset, la un birou de printuri digitale, sau la o tipografie axata pe tiparirea de ambalaje, grafica dvs este Gata Pentru Tipar.
Stim cat de important este sa poti furniza tipografiei machetele pentru tipar astfel incat sa fii sigur ca totul va fi bine tiparit. Pregatirea machetelor pentru tipar este o operatie complexa si foarte importanta pentru rezultatul final al produsului tiparit. Oricat de bine se vede pe monitor, sau indiferent de cat de mult iti place printul tiparit pe imprimanta de la birou, la tipografie este posibil sa nu fie sufficient. Beneficiile obtinute prin tratarea cu atentie a fiecarui detaliu, depasesc cu mult efortul investit si timpul consumat la finisarea si pregatirea machetelor pentru tipar. Un tip de caracter (font) uitat sau neconvertit la curbe, o fotografie neprelucrata suficient sau finisata neatent, un filtru (sau o lentila) aplicat peste o imagine, netransformata in BMP, costa in cazul cel mai fericit, inca un drum pana la tipografie, timp pierdut sau uneori, chiar compromiterea totala a lucrarii.

Serviciile oferite de noi sunt solutia pentru a evita astfel de neplaceri. Realizam machete pentru: grafica publicitara, grafica artistica, grafica vectoriala, tehnoredactare, machetare, ilustratie grafica pentru: Pliante, brosuri, cataloage, carti, coperti de carte, reviste, ziare, mape de prezentare, afise, fleyere, etichete, ambalaje din hartie si carton sau polietilenDetalii la telefon: 0731146273 sau office@graficata.ro
www.graficata.ro

Despre SIGLATA

Aceasta carte are ca scop familiari-zarea cititorului cu ceea ce inseamna o imagine corecta si unitara a unui brand. Numele, sigla, sloganul, cartile de vizita, colile si plicurile cu antet, pagina web, pliantele, brosurile, mapele de prezenta-re, etc sunt elementele primare ale ima-gini brandului dvs. Modul grafic de re-prezentare al lor este identitatea vizuala a brandului dvs. In paginile acestei carti, veti gasi sfaturi pertinente despre cum trebuie sa alegeti numele, despre condi-tiile pe care o sigla trebuie sa le indepli-neasca, despre necesitatea unui manual de identitate, a unei pagini web, despre cum sa construiti fundatia unei imagini solide a brandului dvs. In cazul in care veti apela la serviciile unei agentii este bine sa stiti ce sa cereti si cum sa veri-ficati daca produsul obtinut este cel pe care l-ati dorit. Fie ca veti lucra cu o agentie sau direct cu propriul personal este bine sa stiti ce anume este impor-tant pentru imagi-nea brandului si de ce. Voi prezenta acele cunostinte minimale, necesare pentru a putea construi (cu resurse financiare adaptabile oricarui buget) o identitatea vizuala corecta si apta de a fi dezvoltata oricand.Politica noastra este orientata spre client si mai ales spre gasirea acelor solutii absolut necesare dezvoltarii unui concept general de marketing si promovare.

Participare: Intrare libera