silicoza    

Comunicate de presa si evenimente pe tema silicoza

 • silicoza. Cum previi riscul îmbolnăvirii de silicoză, în domeniul sablării

  silicoza

  Bucuresti - 2 October 2018

  Comunicat de WHITEWOOD SRL

  În prezent, bolile de plămân au o frecvență din ce în ce mai ridicată și rămân o problemă de sănătate publică la nivel mondial. Cauzele îmbolnăvirilor de plămân în secolul XXI sunt corelate direct cu nivelul de industrializare al u ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: gritsablare , zgura de cupru , sablare , silicoza , echipamente de sablare

  Vezi toate comunicatele de presa despre silicoza

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul silicoza.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la silicoza. Informatiile despre silicoza cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul silicoza, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la silicoza, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.