Patru motive pentru organizarea unei petreceri pentru copii la Clubul Smaraldino

Locul desfasurarii: Smaraldino Club, Str. Bogdanita, nr.1 (intrare din str. Polona)

Organizator: Smaraldino Club SRL

Patru motive pentru organizarea unei petreceri pentru copii la Clubul Smaraldino

1. Sarbatoritii lunii septembrie isi pot invita la petrecerea organizata la clubul Smaraldino inca 2 prieteni/colegi pentru care parintii sa nu plateasca nimic.
2. Spatiul de joaca este generos si dotat cu jucarii, cu locuri de mazgalit peretii, iar cafeneaua-gradina pentru parinti le ofera acestora un cadru perfect pentru schimb de pareri despre copii.
3. Nu exista doua petreceri la fel la Smaraldino; fiecare petrecere este unica pentru se tine cont de preferintele si exigentele sarbatoritului.
4. Invitatii pot castiga premii inedite la concursurile si jocurile interactive organizate pe parcursul petrecerii. Nimeni nu va pleca nemultumit- nici sarbatoritul, nici invitatii acestuia.


Clubul pentru copii Smaraldino s-a deschis in luna iunie a acestui an si isi propune sa transforme momentele importante din viata unui copil in evenimente de neuitat. Programul clubului a fost construit dupa un model francez care are la baza imbinarea a doua pricipii esentiale in educatia moderna: jocul, activitate importanta pentru copii si “harmalaia” organizata ca modaliate de comunicare. O petrecere organizata la clubul Smaraldino inseamna distractie bine organizata si dirijata, astfel incat copiii sa plece multumiti ca si-au descoperit noi abilitati si epuizati pentru ca s-au jucat fara incetare 3 ore. Sarbatorirea zilei de nastere nu este un moment foarte important numai pentru sarbatorit, ci si pentru invitatii sai. “A fi invitat” si “a merge la ziua unui prieten” reprezinta pentru un copil o dovada ca este popular in colectivitatea din care face parte, ca i se cauta compania. Dezvoltarea abilitatilor de comunicare si de socializare sunt concepte integrate in jocurile si concursurile organizate in timpul unei petreceri la clubul Smaraldino.

str. Bogdanita nr.1 (intrare din str. Polona), Bucuresti
Barna Maria Daniela - Manager,
tel. 0721. 235.943 / 031.1055.109

Despre SMARALDINO CLUB SRL

Pentru ca parintii sa aiba timp sa-si rezolve diverse probleme cotidiene, trebuie sa se gandeasca la timpul liber al copilului. Calculatorul sau televizorul s-au dovedit false solutii, de verme ce specialistii au tras semnalul de alarma: jocurile pe calculator conduc la izolare, iar uitatul la televizor (deseori excesiv) creste agresivitatea micutilor. Petrecerea catorva ore intr-un mod placut si creativ pentru copil este solutia pe care o propune clubul Smaraldino tuturor parintilor preocupati de dezvoltarea armonioasa a copilului lor.

Participare: Intrare libera