AG Weinberger, initiatorul unui eveniment unic - Budapest-Bucharest Guitar Summit

Locul desfasurarii: Palatul Ghika

Organizator: AG Weinberger

AG Weinberger, initiatorul unui eveniment unic - Budapest-Bucharest Guitar Summit

Sambata, 20 februarie, incepand cu ora 18:00, Palatul Ghika va gazdui Budapest-Bucharest Guitar Summit, prima intalnire la varf de acest gen din Romania, dedicat chitaristilor si melomanilor deopotriva. Organizat la initiativa lui AG Weinberger, evenimentul ii va aduce in premiera la Bucuresti pe Tatrai Tibor si Gyarfas Istvan, doi dintre cei mai valorosi chitaristi de rock/blues si jazz ai Ungariei.

Timp de aproape doua ore, iubitorii de muzica vor avea ocazia de a asista la un show spectaculos pe care AG Weinberger il va da in compania celor doi invitati ai sai de peste hotare. Concertul, care va imbina in premiera influentele celor doua culturi, reprezinta un omagiu adus chitarii:

„Va fi un concert de calitate, la nivel international, asa cum se poate vedea si auzi pe cele mai importante scene ale lumii. Concertul demonstreaza reverenta si respectul nostru pentru instrumentul preferat, chitara, si pentru taina muzicii. Va fi o sarbatoare si un omagiu adus chitarei si inaintasilor care au reusit sa duca maestria manuirii acestui instrument pe cele mai inalte culmi”, a declarat AG Weinberger.

Biletele la concert sunt in valoare de 100 RON si se pot achizitiona de pe site-ul www.ticketfan.ro si la Palatul Ghika, din Str. Doamna Ghica, Nr. 5, Sector 2.

info@agweinberger.com

Despre STREETWISE COMMUNICATIONS

Detaliile despre regulamentul de participare la concurs sunt disponibile pe www.europafm.ro.

Mai multe informatii despre festival pe site-ul www.hardrockcalling.co.uk.

Participare: Intrare libera