Viziteaza F64 in Mall-ul MakeMeHappy

Pantelimon - 17 martie 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate

MakeMeHappy are placerea sa va anunte ca magazinul F64 poate fi vizitat si in Mall-ul nostru. In acest moment F64 este cel mai mare magazin de aparatura si echipamente foto din Romania, fiind in acelasi timp si unul dintre cele mai apreciate magazine online.

MakeMeHappy&f64

MakeMeHappy&f64

Pentru ca multi dintre prietenii nostri sunt pasionati de fotografie, ne-am gandit sa le facem o surpriza si sa le punem la dispozitie cat mai multe produse din aceasta gama in cadrul websiteului makemehappy.ro. Acum, utilizatorilor nostri le va fi mult mai usor sa isi aleaga cadourile foto dorite si sa le adauge in liste, pentru ca mai apoi sa isi anunte prietenii ce doresc sa primeasca de ziua lor.

MakeMeHappy este locul unde iti poti face liste de cadouri pentru diferite ocazii, iar prietenii pot sa iti rezerve cadouri din listele tale fiind siguri ca primesti ceva de care te bucuri.

Unde ramane surpriza? Niciodata nu vei sti care prieten a rezervat un anumit cadou, doar vei sti ca cineva ti l-a “promis”. Si mai ales, vei evita surprizele neplacute!

Nu ne ramane decat sa iti dorim ca toate dorintele din lista ta sa devina cadouri in cel mai scurt timp.

Taguri: magazin onlinef64wishlist