wishlist    

Comunicate de presa si evenimente pe tema wishlist

 • wishlist. MakeMeHappy&f64

  wishlist

  Pantelimon, Ilfov - 17 March 2011

  Comunicat de Studio Twelve S.R.L.

  MakeMeHappy are placerea sa va anunte ca magazinul F64 poate fi vizitat si in Mall-ul nostru. In acest moment F64 este cel mai mare magazin de aparatura si echipamente foto din Romania, fiind in acelasi timp si unul dintre cele mai apreciate magazine ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: magazin online , f64 , wishlist

  Vezi toate comunicatele de presa despre wishlist

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul wishlist.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la wishlist. Informatiile despre wishlist cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul wishlist, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la wishlist, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.