Your chance in business

Locul desfasurarii: Hotel Tecadra

Organizator: Voluntari pentru Idei si Proiecte

Your chance in business

Combinatia inedita a unei conferinte si a unui proiect studentesc, GoodToGo International 2008 reuneste 25 de studenţi aflati in ani terminali de facultate, sau care urmeaza un program de masterat sau MBA, cu potenţial şi motivaţie puternică de a-şi îmbunătăţi cunoştiinţele, orientati spre domeniul afacerilor. In cele 5 zile ale evenimentului acestia vor lua parte la traininguri, 2 workshopuri si vor afla itinerariul unei afaceri de success direct de la reprezentanţi ai mediului de afaceri local şi strain. Participantii vor beneficia de o simulare manageriala oferita de Contrast Management Consulting, la sfarsitul careia vor primi o diploma atestata de Institutul Vienez de Controlling. Membrii echipei castigatoare vor fi premiati prin traininguri sustinute de companiile de consultanta si training partenere.
Ediţia din acest an duce mai departe spiritul proiectului plasând conceptul de antreprenoriat la nivel internaţional. Proiectul se axează pe trei teme principale si aduce studenţilor informaţii de ultimă oră legate de fondurile pentru finantare unei afaceri, strategiile de marketing si management international si multiculturalitatea in managementul afacerilor. In acest context se particularizeaza riscurile care pot fi tolerate de o companie, capitalul necesar investitiei si profitul targetat.

Printre invitati de renume ai evenimentului se regasesc: Radu Georgescu - Gecad Group, Florin Talpes - Presedinte Softwin, Alain Ozan - Vice-Presedinte Europe Oracle , Paul Garrison - Decan al CEU Business School, Paul Markovits - Senior Director Brand & Marketing Communications Vodafone, Norbert Hoeckl -Link Management Consulting, Marius Ghenea – co-fondator Flamingo. Companiile de consultanta care vor sustine de asemenea o parte din traininguri sunt: Contrast Management Consulting, Compass Cosulting, Mediators, Link Management Consulting, Tryact HRD.

Participantii se pot inscrie incepand cu data de 4 martie, selectia realizandu-se pe baza de formular de aplicare si interviu. Termenul limita al perioadei de inscriere este 25martie 2008.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul oficial al proiectului www.goodtogo.ro .


Ramona Grusea
Project Manager
0722 629 868

Despre VOLUNTARI PENTRU IDEI SI PROIECTE

VIP este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, bazata pe voluntariat si alcatuita exclusiv din studenti inscrisi la Academia de Studii Economice, Universitatea Bucuresti, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Universitatea Romano-Americana si Universitatea Politehnica Bucuresti.

De 8 ani organizam anual peste 10 programe si proiecte de dezvoltare personala pentru studentii si masteranzii din Romania, programe sustinute de companii, mass-media si statul roman.

Reteaua nationala VIP reuneste cele mai importante centre universitare din Romania. 500 de membri si alumni VIP se dedica organizarii proiectelor asociatiei si promovarii activitatii de VOLUNTARIAT in Romania.

Participare: Intrare libera