SEMINAR INTERACTIV Principalele modificari aduse de Codul Muncii prin Legea nr. 40/2011 Prezentare generala. Interpretare. Aplicatii si probleme practice.

Locul desfasurarii: WTC Bucuresti

Organizator: WTC Bucuresti si Societatea de Avocati Tuca, Zbarcea si Asociatii

In atentia Departamentelor de Resurse Umane si Juridic

Piata muncii din Romania este caracterizata, in mod traditional, de rigiditate, exces de reglementare si o abordare ce vizeaza in primul rand importanta sociala a raporturilor de munca.

Angajatorii au reclamat, nu de putine ori, aspecte precum constrangerile existente in materie de angajare, procedurile greoaie aferente concedierii sau puterile excesive conferite sindicatelor.

Legea nr. 40/2011 este menita a raspunde nevoii de flexibilizare a raporturilor de munca si de creare a unor oportunitati si alternative care sa sprijine angajatorii in dezvoltarea afacerilor si sa stimuleze ocuparea, intr-o cat mai mare masura, a fortei de munca disponibile.

In ce masura modificarile concrete aduse Codului Muncii raspund acestei nevoi?

Cat de mult vor influenta raporturile de munca si evolutia pietei muncii in viitorul apropiat?

Cat de mult reflecta realitatea accentele, pe alocuri dramatice, care au insotit in media dezbaterea aferenta noii reglementari?

Astfel, continuand traditia in organizare de seminarii pe dreptul muncii, WTC Bucuresti si Societatea de Avocati Tuca Zbarcea & Asociatii vine in sprijinul angajatorilor si a angajatilor, propunand un seminar interactiv pentru specialistii in resurse umane, in data de 17 Mai 2011, in vederea cunoasterii celor mai importante modificari aduse de Codul Muncii prin Legea nr. 40/2011.

Seminarul va fi condus de Serban Paslaru, avocat asociat, coordonator al practicii de dreptul muncii in cadrul societatii de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii. (CV anexat)

Va rugam sa ne confirmati participarea, prin completarea si remiterea formularului de participare atasat la numarul de fax: 021 319.12.19.

Totodata pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra, va rugam sa completati in formularul de participare maxim 2 probleme cu care va confruntati in practica si care sunt cuprinse in programul seminarului, iar ele vor primi raspuns in cadrul seminarului.

Aveti insa posibilitatea sa deventi partener al seminarului, prin achizitionarea pachetului de parteneriat anexat.

 

Participantii vor primi certificate de atestare a prezentei la seminar.

Termen limita de inscriere joi 12 Mai 2011, in limita a 60 de locuri disponibile.

Contact:  carmen.popa@wtcb.ro 021 202.44.56

Despre WORLD TRADE CENTER BUCURESTI

World Trade Center Bucharest offers you perfect solutions to your needs, with meeting rooms and top class conference facilities. The 300-seat auditorium in New York room, the exquisite 800 sqm of exhibition space in Plaza are suited to all requirements. www.wtcb.ro

Confirmare pana la data: 18 April 2011

Participare: Taxa de participare