Seminar pe teme de nutritie si sanatate

Locul desfasurarii: Casa de Cultura a Studentilor, et.2, sala 22

Organizator: Asociatia Fides

Seminar pe teme de nutritie si sanatate

AFLĂ SECRETUL UNEI VIEŢI ÎMPLINITE BAZATĂ PE O ALIMENTAŢIE SĂNĂTOASĂ

Seria de seminarii „Paşi către succes! Trăieşte sănătos!” va debuta vineri, 5 decembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca. Evenimentul va cuprinde prelegeri susţinute de Dr. Călin Mărginean, pe teme de artă culinară, obiceiuri alimentare şi hrană sănătoasă.

Seria de seminarii „Paşi către succes! Trăieşte sănătos!” este organizată de Asociaţia FIDES cu sprijinul Bisericii Adventiste DYNAMIS. Pe parcursul a 3 zile, în perioada 5-7 decembrie 2008 se vor derula trei seminarii tematice, susţinute de Dr. Călin Mărginean, expert în probleme de alimentaţie şi dietă.
Evenimentul face parte dintr-o campanie mai largă de educare a consumatorului pentru un mod de viaţă sănătos, bazat pe principii de alimentaţie corecte. Premisa de la care porneşte această campanie este una foarte simplă: după modelul vechiului adagiu latin – „mens sana in corpore sano”, succesul personal nu se poate manifesta fără un corp sănătos.
Speakerul evenimentului, Dr. Călin Mărginean îşi va expune punctul de vedere, documentat ştiinţific, referitor la obiceiuri alimentare aparent sănătoase, uzuale şi răspândite, care de fapt sunt dăunătoare pentru sănătate.
În sprijinul ideilor prezentate pe parcursul seminariilor, participanţii vor putea degusta preparate culinare gătite sănătos, vegetariene şi de post, în cadrul unei expoziţii de artă culinară care se încadrează perfect în perioada de post premergătoare sărbătorilor.

Programul evenimentului se afla la adresa http://www.neolife.ro

Despre Asociaţia FIDES:
Asociaţia FIDES este o organizaţie nonguvernamentală şi nonprofit implicată în promovarea valorilor moral-creştine şi în susținerea persoanelor aflate în nevoi. Pe parcursul celor 3 ani de activitate, Asociaţia FIDES a organizat numeroase proiecte pe teme de sănătate, printre care seminarii medicale publice şi asistență medicală la domiciliu, precum şi proiecte educative - excursii formative pentru elevi şi studenţi, seminarii pentru părinți, suport şi meditații oferite copiilor cu performanţe şcolare scăzute sau aflați în pragul abandonului şcolar.Alexandrina COSMA
0745 601604

Participare: Intrare libera