-
Sibiu - 23 decembrie 2016
Cea mai mare competiţie dedicată promovării inovaţiilor şi a talentelor din industria de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se va desfăşura în perioada 23-25 martie 2017 la Sibiu, în cadrul expoziţiei GastroPan . Concursurile GastroPan aduc împreună cei mai talentaţi brutari, cofetari și bucătari autohtoni care își vor demonstra măiestria în fața unui juriu format din experți de talie mondială. Concursurile GastroPan sunt grupate în 3 secțiuni competiționale (PANIFICAȚIE, COFETĂRIE, GASTRONOMIE ), în cadrul cărora juriul selectează lucrările care vor primi trofeele Pâinea Anului 2017 și Tortul Anului 2017. Înscrierile la Concursurile GastroPan 2017 se fac până pe 10 februarie.
comunicatul de presa
-
Sibiu - 3 noiembrie 2016
A 9-a ediție a expoziției GastroPan, cel mai important eveniment dedicat tehnologiilor și soluțiilor profesionale pentru industria panificației, cofetăriei, gastronomiei și HoReCa, se va desfășura în perioada 23-25 martie 2017, la Sibiu. Expoziția GastroPan este cel mai mare târg de profil din Europa de sud-est și este, în fiecare an, punctul de întâlnire a sute de furnizori din zeci de țări cu zeci de mii de specialiști și antreprenori din România și țările învecinate.
comunicatul de presa
-
Sibiu - 3 octombrie 2016
Următoarea ediție a expoziției GastroPan se desfășoară în perioada 23-25 martie 2017 la Sibiu. Numeroși furnizori importanți de echipamente, ingrediente și tehnologii pentru sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa și-au rezervat deja standurile la cea de-a noua ediție GastroPan, cea mai mare expoziție internațională de profil care are loc în țara noastră.
comunicatul de presa
-
Targu Mures - 5 aprilie 2016
Cel mai mare eveniment autohton ce expune ultimele inovaţii din panifciaţie, cofetărie şi gastronomie se desfăşoară în perioada 7-9 aprilie la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Timp de 3 zile vizitatorii sunt aşteptaţi cu o gamă largă de soluţii şi tehnologii, dar şi cu numeroase concursuri susținute în cadrul expoziției. Lideri ai asociaţiilor internaţionale de profil vor înmâna câştigătorilor trofeele Pâinea şi Tortul Anului 2016.
comunicatul de presa
-
Targu Mures - 29 martie 2016
Cea mai mare expoziţie autohtonă de panificaţie, cofetărie şi HoReCa revine cu o gamă extinsă de soluţii şi tehnologii pentru afacerile din domeniu, dar şi cu numeroase programe, concursuri şi demonstraţii pentru toate gusturile. Ce atracţii vă aşteatptă în perioada 7-9 aprilie 2016 la Târgu Mureş?
comunicatul de presa
-
Targu Mures - 23 martie 2016
Zeci de mii de profesionişti şi pasionaţi din sectorul de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se reunesc în perioada 7-9 aprilie 2016 la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Vizitatorii vor experimenta ultimele tendinţe şi tehnologii din domeniu, la standurile celor 133 de expozanţi din 25 de ţări. Tot cu acest prilej, peste 200 de brutari, cofetari şi bucătari talentaţi se întrec pentru premii precum Pâinea şi Tortul Anului 2016.
comunicatul de presa