Comunicate Boro Info SRL

Boro Info SRL

Compania Boro Info SRL a emis 94 comunicate de presa

  • Tortul şi Pâinea Anului 2016 - gustul, originalitatea și specificul românesc

    Tortul şi Pâinea Anului 2016 - gustul, originalitatea și specificul românesc

    Targu Mures - 4 martie 2016

    Numeroşi brutari şi cofetari din toată ţara vor intra în cursa pentru premierea celei mai bune pâini şi a celui mai gustos tort, cu prilejul expoziţiei GastroPan. Dincolo de trofeele şi premiile oferite de organizatori și sponsori, câştigătorii vor beneficia de o promovare mediatică intensă. În plus, reţeta Tortului Anului va putea fi preluată de mai mulţi producători din ţară, produsul ajungând astfel la cât mai mulţi consumatori. Concursurile GastroPan se vor desfăşura în cadrul celei mai mari expoziţii dedicate sectorului de panificaţie, cofetărie şi HoReCa, ce se va desfăşura în perioada 7-9 aprilie 2016 la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Dintre cele 8 categorii competiţionale, concursurile care desemnează Tortul şi Pâinea Anului 2016 sunt cele mai importante, atât pentru concurenţi cât şi pentru publicul larg.    comunicatul de presa

  • Peste 200 de brutari, cofetari și bucătari prezintă produsele anului la GastroPan 2016

    Peste 200 de brutari, cofetari și bucătari prezintă produsele anului la GastroPan 2016

    Targu Mures - 9 februarie 2016

    Cele mai mari talente din brutăriile, cofetăriile și restaurantele autohtone se vor întrece în cadrul celei mai mari competiții care identifică și promovează arta și profesionalismul din domeniu. Concursurile GastroPan ce se vor desfășura la Târgu Mureș în perioada 7-9 aprilie 2016 vor premia cele mai inovatoare gusturi și ultimele tendințe în materie de decorații și artă culinară. Concurenții se mai pot înscrie până pe 29 februarie pentru a intra în cursa pentru premii precum Pâinea Anului 2016 și Tortul Anului 2016.    comunicatul de presa

  • Cea mai buna paine, cel mai bun tort, arta si inovatia intra in concurs la GastroPan 2016

    Cea mai buna paine, cel mai bun tort, arta si inovatia intra in concurs la GastroPan 2016

    Targu Mures - 26 ianuarie 2016

    Brutari artizani priceputi, tehnologi pregatiti sa surprinda consumatorii cu cele mai inovatoare gusturi, cofetari talentati, artisti in decorarea torturilor si bucatari plini de idei indraznete se vor intrece in primavara la Concursurile GastroPan . Competitiile se vor desfasura in cadrul celei de-a VIII-a editii a Expozitiei Internationale GastroPan, cel mai important eveniment de afaceri autohton dedicat industriei de panificatie, cofetarie si HoReCa, care va avea loc in perioada 7-9 aprilie 2016 la Targu Mures.    comunicatul de presa

  • Profesionalismul si tehnologia in prim-plan la expozitia GastroPan 2016

    Profesionalismul si tehnologia in prim-plan la expozitia GastroPan 2016

    Targu Mures - 22 decembrie 2015

    A VIII-a editie a celui mai important eveniment dedicat tehnologiilor profesionale de coacere si de gatit se va desfasura in perioada 7-9 aprilie 2016 la Targu Mures. GastroPan va reuni toate profesiilor de pe filiera morarit-panificatie- cofetarie -HoReCa. Furnizorii au ocupat deja peste 90% din standurile disponibile si pregatesc vizitatorilor numeroase demonstratii, ateliere practice, lansari si degustari de produse.    comunicatul de presa

  • Ce tendinte si tehnologii vor impulsiona afacerile vizitatorilor GastroPan 2016?

    Ce tendinte si tehnologii vor impulsiona afacerile vizitatorilor GastroPan 2016?

    Targu Mures - 4 decembrie 2015

    Sectorul de panificatie, cofetarie si HoReCa este in plin proces de schimbare, fiind dezvoltate noi tipuri de activitati, context in care antreprenorii cauta noi nise de afaceri care uneori se intrepatrund. In perioada 7-9 aprilie 2016, in cadrul expozitiei GastroPan - care va reuni sute de furnizori cu mii de specialisti si manageri, vor fi prezentate cele mai inovatoare solutii si tehnologii din domeniu.    comunicatul de presa

  • Tendintele ce vor fi reflectate la GastroPan 2016: design, tehnologie si profesionalism

    Tendintele ce vor fi reflectate la GastroPan 2016: design, tehnologie si profesionalism

    Targu Mures - 27 octombrie 2015

    Schimbarea obiceiurilor de consum genereaza noi provocari pentru producatorii si operatorii din sectorul de panificatie, cofetarie si HoReCa. Furnizorii de echipamente , ingrediente , ustenile si tehnologii dedicate s-au pregatit si ei cu oferte pe masura, pe care urmeaza sa le expuna in fata specialistilor, intr-un cadrul profesionist. Descoperiti principalele tendinte actuale din domeniu, care urmeaza sa fie prezentate in primavara anului viitor la cea de-a VIII-a editie a expozitiei GastroPan .    comunicatul de presa